2020-06-13 19:17:49
Φωτογραφία για Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος;
Από το νησί του, την Μήλο βγήκε σε απευθείας σύνδεση ο Στέργιος Μικρούτσικος στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε για την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ξανά ο πατέρας του στην τηλεόραση.

«Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος. «Νομίζω πως δεν του λείπει και ότι χόρτασε».

«Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει. πρόσθεσε ο γιος του αγαπημένου παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικου. «Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν. Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ