2020-06-29 22:44:21
Φωτογραφία για Mercedes CLK DTM AMG Carbiolet
Έναντι 300.000 ευρώ πωλείται μια συλλεκτική Mercedes CLK DTM AMG Carbiolet

αποδεικνύοντας πως ένα κατάλληλο αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερα έξυπνη και προσοδοφόρα επένδυση.

Το 2006 η Mercedes κατασκεύασε μόλις 80 convertible εκδοχές της ήδη ειδικής CLK DTM AMG η οποία ήταν εμπνευσμένη από την αγωνιστική CLK που αγωνιζόταν στο DTM και κινούνταν από ένα υπετροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5.4 λίτρων με 582 ίππους και 81 χλγμ. ροπής.

Η ειδική έκδοση δημιουργήθηκε για να εορταστεί η κατάκτηση του τίτλου του DTM από την Mercedes και εκείνη την στιγμή ήταν η ταχύτερη έκδοση παραγωγής της CLK καθώς ξεπερνούσε τόσο την CLK 63 AMG όσο και την αντίστοιχη Black Series. Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο που φυσικά με το πέρασμα του χρόνου αυξάνει την αξία του.

Ειδικά εάν πρόκειται για ένα δείγμα όπως αυτό που διατίθεται προς πώληση από την Auto Leither καθώς οι φωτογραφίες όχι μόνο δείχνουν πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά και η περιγραφή του αναφέρει πως το οδόμετρο έχει καταγράψει μόνο 5.073 χιλιόμετρα.


Από το εξωτερικό χρώμα έως και κάθε λεπτομέρεια στο εσωτερικό που είναι επενδεδυμένο με δέρμα και αλκαντάρα φαίνεται πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στη κατάσταση καινούργιου. Αυτός φυσικά είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που η τιμή πώλησής του φθάνει τα 299.500 ευρώ, η οποία σαφώς και φαντάζει αρκετά υψηλή καθώς δεν μιλάμε για κάποιο εξωτικό supercar όμως μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που πάντα θα έχει συλλεκτική αξία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ