2020-07-15 16:30:14
Φωτογραφία για «Πόλεμος» στα παρασκήνια… του Alpha
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών από τις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος των τελευταίων ετών. Πολλά κανάλια, πολλά πρόσωπα και πολλές εκπομπές θα μπουν στην τηλεοπτική αρένα και όπως είναι αναμενόμενο, ο «πόλεμος» έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς παραδοσιακά όπως κάθε καλοκαίρι παρατηρούνται μεταγραφές παρουσιαστών και σημαντικές αλλαγές συντελεστών. Το «κλέψιμο» συνεργατών είναι συνηθισμένο φαινόμενο μεταξύ των σταθμών. Είναι ασυνήθιστο, όμως, να συμβαίνει εντός του ίδιου καναλιού και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Για να μη μιλάμε με γρίφους, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη δέχεται αλλεπάλληλους εμβολισμούς στην ομάδα της που προέρχονται μέσα από τον Alpha. Η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν επιστρέφει στην πρωινή ζώνη -στην πολύπαθη πρωινή ζώνη του Alpha- με στόχο να κερδίσει -με την καθοδήγηση του Νίκου Μάνεση- ένα ενημερωτικό με δόσεις ψυχαγωγίας στοίχημα και να καταφέρει να επανατοποθετήσει τον σταθμό εκείνες τις ώρες εντός του δυνατού ανταγωνισμού
. Γι’ αυτό η ίδια και ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού, στήνουν με ιδιαίτερη προσοχή εδώ και αρκετό καιρό τη νέα εκπομπή που θα προβάλλεται μετά το Happy Day. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, στο παρά πέντε, η Ελεονώρα Μελέτη χάνει συνεργάτες της εξαιτίας αντιπροτάσεων που δέχονται από τη διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα τέσσερις φορές!

Πρώτη περίπτωση, η Βένια Καράγιαννη που ήταν ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια για αρχισυντάκτρια της νέας εκπομπής της Ελεονώρας. Ενώ η παρουσιάστρια ήταν αυτή που την είχε προτείνει στο σταθμό, έγινε αντιπρόταση στην Καραγιάννη με περισσότερα χρήματα για να αναλάβει την αρχισυνταξία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου. Η ίδια αρνήθηκε την πρόταση και επέμεινε να συνεργαστεί αποκλειστικά με την Ελεονώρα. Τελικά, της ανακοινώθηκε ότι δεν μπορούν να τα βρουν οικονομικά γιατί δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα χρήματα η διεύθυνση Ειδήσεων.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ο Τάσος Τεργιάκης και η Κάλλια Καρτσάκη, συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν έρθει σε επικοινωνία εδώ και αρκετό καιρό με την Ελεονώρα Μελέτη για να είναι στην νέα της εκπομπή και μάλιστα, έχουν κάνει ραντεβού και με τη διεύθυνση Προγράμματος γι’ αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, στην πορεία δέχτηκαν πρόταση για την εκπομπή της Ηλιάννας Παπαγεωργίου… αν το επιθυμούν. Και οι δυο αρνήθηκαν την πρόταση αυτή.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν αυτή που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε μεγάλες εντάσεις, σε υψηλό επίπεδο, εντός Alpha. Αφορά στον επί δύο χρόνια στενό συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα, τον Στέλιο Χαιμαντά. Ενώ, λοιπόν, είναι από τα πρώτα πρόσωπα που έκλεισαν για τη νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή κι ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες, δέχεται πρόταση για αρχισυνταξία στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με περισσότερα χρήματα. Η Ελεονώρα Μελέτη τον αποδέσμευσε, αλλά όπως μας μεταφέρεται δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση στα γραφεία του Alpha με την παρουσιάστρια να διαμαρτύρεται έντονα -και δικαιολογημένα κατά την άποψη μας- για τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το ίδιο της το κανάλι.

Σημειωτέον πως όλοι οι προαναφερθέντες συνεργάτες δέχτηκαν πρόταση και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, επέλεξαν τη συνεργασία με την Μελέτη αλλά κάποιοι είχαν άλλα σχέδια γι’ αυτούς Πηγή: zappit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ