2020-07-15 16:13:08
Φωτογραφία για Αυτός ο γάτος κλέβει γυαλιά κολύμβησης - κανείς δεν ξέρει από πού
Ο Εϊβερι ήταν ένας γάτος όπως όλοι οι άλλοι. Ζούσε με την οικογένεια Μπελ στο ανατολικό Μπρίστολ , έκανε τις βόλτες του στη γειτονιά και συχνά γύριζε στο σπίτι με ”δωράκια”

Ενας γάτος στο Μπρίστολ άρχισε να φέρνει σπίτι ένα νέο είδος «δώρου» αφήνοντας έκπληκτο τον ιδιοκτήτη του. Το… δώρο ήταν γυαλιά κολύμβησης.

Ο Εϊβερι ήταν ένας γάτος όπως όλοι οι άλλοι. Ζούσε με την οικογένεια Μπελ στο Μπρίστολ, έκανε τις βόλτες του στη γειτονιά και συχνά γύριζε στο σπίτι με τα γνωστά ”δωράκια” που κάνουν οι γάτες στους ανθρώπους: Ποντίκια, βατραχάκια και διάφορα έντομα.

Πριν από τρεις βδομάδες, όμως, ο Εϊβερι άρχισε να φέρνει στο σπίτι γυαλιά κολύμβησης.

″Την πρώτη φορά που έφερε ένα ζευγάρι γυαλιά, δεν μου έκανε εντύπωση” δήλωσε στο BBC η Σάλι Μπελ. ”Υπάρχουν πολλά παιδιά στη γειτονιά και υπέθεσα ότι κάπου το βρήκε και το κουβάλησε…”

Τρεις μέρες αργότερα, ωστόσο, ο Εϊβερι εμφανίστηκε με δύο ζευγάρια. «Τότε άρχισε να γίνεται περίεργη η κατάσταση” είπε η Μπελ και άρχισε να γυρνά όλη τη γειτονιά, ρωτώντας από σπίτι σε σπίτι μήπως είχαν χαθεί γυαλιά κολύμβησης τον τελευταίο καιρό, αλλά έλαβε μόνον αρνητικές απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Εϊβερι είχε κουβαλήσει στο σπίτι οκτώ ζευγάρια γυαλιά κολύμβησης.


Η Μπελ προσπαθεί να λύσει το μυστήριο μέσω των κοινωνικών μέσω των social media. Με αναρτήσεις της παρακαλεί όποιον έχασε κολυμβητικά γυαλιά στην περιοχή να έρθει σε επαφή μαζί της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανείς.

Το μόνο που κάνουν όλοι είναι να γελάνε και ο Εϊβερι έχει γίνει διάσημος, είπε, αλλά το μυστήριο παραμένει άλυτο..

Πηγή: BBC
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ