2020-08-30 08:21:58
Φωτογραφία για Ταξιδιωτική οδηγία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Τουρκία
Αυστηρή ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της Τουρκίας εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Προειδοποιεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, τους πολίτες να λάβουν σοβαρά υπ’όψιν τρεις παράγοντες προτού την επισκεφθούν.

Εκτός από τον κορωνοϊό, εστιάζει στο θέμα της τρομοκρατίας, κυρίως στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας, ενώ εφιστά την προσοχή των ταξιδιωτών και στις παράνομες συλλήψεις.

«Οργή» ΗΠΑ για τη συνάντηση Ερντογάν με τη Χαμάς: Φιλοξένησε τους παγκόσμιους τρομοκράτες - Απομονώνει την Τουρκία

Δήλωση δυσαρέσκειας είχε γίνει, πριν από λίγες ημέρες, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά των τελευταίων κινήσεων της Τουρκίας, ειδικότερα για τις συναντήσεις του Ταγίπ Ερντογάν με ηγετικά στελέχη της Χαμάς στην Πόλη.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μόργκαν Όρταγκους, οι Ηνωμένες Πολιτείες «είναι έντονα αντίθετες στην φιλοξενία που παρείχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν σε δύο ηγέτες της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Αυγούστου. Η Χαμάς προσδιορίζεται σαν τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ και οι δύο αξιωματούχοι που φιλοξενούνται από τον Πρόεδρο Ερντογάν είναι ειδικά καθορισμένοι παγκόσμιοι τρομοκράτες. Το αμερικανικό πρόγραμμα κατά της τρομοκρατίας αναζητά πληροφορίες για ένα από τα άτομα αυτά, για τη συμμετοχή του σε πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις, αεροπειρατείες και απαγωγές».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ