2020-09-08 23:28:17
Φωτογραφία για Τι βρήκαν στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού
Αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού έκαναν το μεσημέρι αστυνομικοί της ομάδας Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι Αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το κελί, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν πράγματι ένα κινητό τηλέφωνο, με δυνατότητα σύνδεσης στο Ιντερνέτ κι έναν φορτιστή.

Σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ το κινητό κατασχέθηκε.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κελιά κι άλλων κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας, όχι μόνο για την «17Ν», χωρίς όμως να βρεθούν παράνομα για τις φυλακές υλικά.

Πάντως κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στις φυλακές βρέθηκαν ναρκωτικά θαμμένα στην αυλή.

Στους αστυνομικούς έφτασε η πληροφορία ότι κάποιοι είχαν σκάψει και είχαν κρύψει τα ναρκωτικά στην αυλή των φυλακών. Παραμένει βέβαια άγνωστο πως μπήκαν τα ναρκωτικά στις φυλακές και πως κατάφεραν να τα θάψουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Παράλληλα έγινε έρευνα και σε δύο κελιά της Β’ Πτέρυγας των φυλακών του Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα στην αυλή βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν: 1.262 γραμ. περίπου χασίς – σοκολάτα, 432 γραμ. περίπου χασίς – φούντα και μεταλλικό κουταλάκι

Στα κελιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μικροποσότητες χασίς, ηρωίνης και τριμμένων φαρμάκων, σπόροι κάνναβης, αυτοσχέδιο μαχαίρι και ψαλίδι, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο φορτιστές και ακουστικά και καλώδια usb.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ