2020-09-28 15:20:16
Φωτογραφία για Σε νέα σειρά του MEGA θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου



Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" φιλοξενήθηκε σήμερα ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου και ανακοίνωσε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega, με τίτλο «Σχεδόν Ενήλικες», το σενάριο της οποίας υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Περνάμε καλά. Είναι σύγχρονη κωμωδία, είναι κάτι που μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ. Η Μυρτώ Κοντοβά μου το είχε πει εδώ και δυο τρία χρόνια. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Σε γενικές γραμμές είναι τρεις 45ρηδες που γνωρίζονται χρόνια και για κάποιους λόγους βρίσκονται και στο ίδιο σπίτι. Αγαπιούνται πάρα πολύ και γίνονται καταστάσεις αρκετά περίεργες και αστείες.

Είναι πολύ ωραίο καστ και πολύ ωραίο το σενάριο που έχει γράψει η Μυρτώ. Το περιμένω πάρα πολύ. Εγώ υποδύομαι τον Αποστόλη, που είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει διάφορα για να επιβιώσει.

Είναι καθαρή κωμωδία, ενώ η ιστορία έχει πολύ δράση. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στις Άγριες Μέλισσες και ήθελα κάτι εντελώς αντίθετο με αυτό που είχα κάνει πριν. Είχα να κάνω σχεδόν 10 χρόνια σίριαλ. Από το Νησί» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ