2020-09-28 15:40:09
Φωτογραφία για To τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Αγγελόπουλου
Για τα νέα του επαγγελματικά βήματα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου". Ο νικητής του πρώτου Survivor αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο J2US.

«Δεν έχουμε καταλήξει κάπου, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, όπως έχετε δει. Νομίζω πως ότι είναι να γίνει για καλό θα αποφασιστεί. Κοιτάζουμε κάποια πράγματα μαζί και με τους ανθρώπους που είναι ιθύνοντες και πιστεύω ότι εντός των ημερών κάτι θα γίνει. Αν δεν γίνει, εντάξει. Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει πάρα πολλά πράγματα, όσον αφορά τις παραγωγές, και διαφορετικές μεταξύ τους. Είναι πάνω από 15 οπότε μέσα σε αυτές είναι και προτζεκτ που αφορούν στη μυθοπλασία και είναι και κάτι το οποίο συζητήσαμε.

Έχουμε κάνει και μια συζήτηση για παρουσίαση, αλλά είναι όλα υπό συζήτηση. Επειδή ασχολήθηκα με την υποκριτική μέσα από τα προηγούμενα πρότζεκτ, είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να συνεχίσω και να δουλέψω πάνω σε αυτό. Έχουμε συζητήσει κι ένα πρότζεκτ το οποίο είναι λίγο πιο κοντά στο δικό μου σκεπτικό. Όλα όμως είναι υπό συζήτηση.


Απ’ ότι ξέρω τα δικαιώματα του “Εζέλ” τα έχει ο κύριος Καραγιάννης, με τον οποίο είχαμε συζητήσει. Δεν είμαι τραγουδιστής, ούτε θα διαγωνιζόμουν ποτέ σε ένα talent show με θέμα το τραγούδι. Αν στα πλαίσια των δικών μου μέτρων υπάρξει κάτι το οποίο μπορεί να είναι για λίγο, το συζητάμε, αλλά προτεραιότητα έχει αυτό που σας είπα στην υποκριτική και η παρουσίαση αν καταλήξουμε σε κάτι το οποίο είναι κοντά σε μένα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ