2020-09-30 19:20:19
Φωτογραφία για «Η Τούρτα της Μαμάς»: Τα τρία ονόματα που θα δούμε στην νέα σειρά της ΕΡΤ

 Η νέα οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς» έρχεται στις οθόνες μας με ένα λαμπερό κάστ.   

Στο πλευρό του Κώστα Κόκλα και της Καίτης Κωνσταντίνου, που υποδύονται το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, θα δούμε μεταξύ άλλων τη Νεφέλη Ορφανού, τη  Χρύσα Ρώπα και τη Μαρία Γεωργιάδου.



Χρύσα Ρώπα

Η Χρύσα Ρώπα και ο Αλέξανδρος Ρήγας θα συνεργαστούν για ακόμη μια φορά μετά  ύστερα από 12 χρόνια. Η ηθοποιός είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις στο κόκκινο δωμάτιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραθέσει η ηθοποιός, η ίδια είχε δηλώσει ότι ««Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχω ζήσει επιτυχιάρες, έχω παίξει κειμενάρες. Ναι, με είχε βρίσει κι έφυγα από τη σειρά. Μετά, όμως, μου έγραψε θεατρικό. Με έβρισε χυδαία κάποια στιγμή, τι να κάνω; Επειδή δεν με αντικατέστησε σταμάτησε το σίριαλ». 

Στο συγκεκριμένο σίριαλ, η ηθοποιός θα υποδυθεί τη μητέρα του Κώστα Κόκλα. 



Νεφέλη Ορφανού

Η Νεφέλη Ορφανού μετά τη συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία» έρχεται για ακόμη μια χρονια στις οθόνες μας να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. 



Μαρία Γεωργιάδου

Η σεναριογράφος της νέας σειράς του ANT1 «Ήλιος» εδώ σε ρόλο ηθοποιού θα υποδυθέι τη Βάσω, δηλαδή τη μαμά της Βέτας, η οποία είναι η νύφη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Η Μαρία Γεωργιάδου θα συμμετάσχει και εκείνη στα... οικογενειακά τραπέζια, τα οποία θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ