2020-10-15 16:23:58
Φωτογραφία για Τσιτσιπάς: Νοσηλεύεται στο Metropolitan Hospital
medlabnews.gr iatrikanea

Υπέστη τράβηγμα στον λαγονοψοΐτη μυ 

Σε πρόγραμμα αντιμετώπισης του τραυματισμού που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ υποβάλλεται στο Metropolitan Hospital και συγκεκριμένα τον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. 

 Ο τενίστας, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη και είναι υπό την παρακολούθηση του γιατρού κ. Παύλου Βαβάση



O Λαγονοψοΐτης είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος. Βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Συνδέει τα κάτω άκρα με την σπονδυλική στήλη και χρησιμεύει για την σταθεροποίηση του σώματος.

Η πάθηση απαντάται συχνότερα στους δρομείς ταχυτήτων, στους εμποδιστές και στους χορευτές μπαλέτου. Η θυλακίτιδα του λαγονοψοΐτη παρατηρείται συνήθως σε άτομα που παίρνουν μέρος σε αθλήματα δύναμης, κωπηλασία, δρομείς, στίβο. Η συμπτωματολογία από τον λαγονοψοίτη είναι συχνό εύρημα στους ποδοσφαιριστές.

Μόλις επανέλθει η πλήρης κίνηση του ισχίου χωρίς πόνο, ο αθλητής ενθαρρύνεται για την επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες. 


medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ