2020-10-28 19:54:30
Φωτογραφία για Μπρουνέι: Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο του 38χρονου πρίγκιπα Αζίμ
Ο κοσμοπολίτης πρίγκιπας έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου και τα ανάκτορα του Μπρουνέι κράτησαν «σιγή ιχθύος» για τα αίτια του θανάτου του - Ο μικρότερος αδερφός του πρίγκιπα αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες για τον χαμό του τέταρτου στη διαδοχή του θρόνου  Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε μέχρι χθες την αιτία θανάτου του 38χρονου πρίγκιπα Αζίμ του Μπρουνέι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου. Καθώς το παλάτι στην επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του δευτερότοκου γιου του παντοδύναμου σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ δεν ανέφερε τα αίτια θανάτου, τα αναπάντητα ερωτήματα έδωσαν τη θέση τους σε μια θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία ο σουλτάνος «εξόντωσε τον τέταρτο στη διαδοχή του θρόνου πρίγκιπα επειδή δεν αποδέχτηκε ποτέ πως ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος».

Ο αδελφός του κοσμοπολίτη πρίγκιπα Αζίμ, ο 29χρονος πρίγκιπας Ματίν, αποφάσισε να «σπάσει τη σιωπή του» για τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του και να δώσει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον χαμό του πρίγκιπα αλλά και στα διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αζίμ πέθανε από καρκίνο στο συκώτι.


Έτσι, με μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν Μπολκιάχ αποκάλυψε πως ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή από αυτοάνοσο νόσημα ενώ ανέφερε πως, παράλληλα, υπέφερε από διπολική διαταραχή, γεγονός που καθιστούσε την μάχη με την ασθένειά του ακόμα δυσκολότερη.

Στην ανάρτησή του ο μικρότερος αμφιθαλής αδελφός του θανόντος γράφει πως ο πρίγκιπας Αζίμ αγαπούσε τα αστεία και ποτέ δεν έπαιρνε τη ζωή σοβαρά ενώ τονίζει τον δεσμό των δύο αδερφών καθώς γράφει πως πέρασαν μαζί τα παιδικά τους χρόνια και ο μεγαλύτερος αδερφός του τού έμαθε πολλά για τα οποία είναι ευγνώμων.

«Νωρίτερα μέσα στο έτος ο αδερφός μου διαγνώστηκε με σοβαρή συστηματική αγγειίτιδα, η οποία είναι αυτοάνοσο νόσημα. Το αυτοάνοσο νόσημα είναι μια κατάσταση ανωμαλίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά την οποία αυτό καταστρέφει τους υγιείς ιστούς του σώματος. Την ίδια περίοδο αυτός έπρεπε να παλέψει και με την διπολική διαταραχή, γεγονός που έκανε τη μάχη δυσκολότερη. Τελικά, ο αδερφός μου υπέκυψε από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία δημιουργήθηκε από τις επίμονες λοιμώξεις, εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος, που οδήγησαν στον θάνατό του, το πρωί της 24ης Οκτωβρίου του 2020. Επιθυμούσαμε να μοιραστούμε αυτή την πληροφορία για αυτές τις ασθένειες επειδή γνωρίζω πως αυτό θα ήθελε ο αδερφός μου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην μακροσκελή του ανάρτηση ο μικρότερος αδερφός του πρίγκιπα Αζίμ.

Γνωστός για τα πάρτι με προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ ο πρίγκιπας του Μπρουνέι

Σύμφωνα με πολλές πηγές του ξένου Τύπου ο πρίγκιπας Αζίμ, γνωστός για τα πάρτι και τις σχέσεις του με την ελίτ του διεθνούς τζετ σετ, ήταν ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του φοβούμενος την οργή του πατέρα του, ο οποίος το 2014 εισήγαγε την θανατική ποινή δια λιθοβολισμού επαναφέροντας τον νόμο της Σαρία ενώ πριν από ένα χρόνο το πλούσιο σουλτανάτο ανακοίνωσε την θανατική ποινή δια λιθοβολισμού για τους ομοφυλόφιλους.

Ο πρίγκιπας Αζίμ είχε στην ιδιοκτησία του την εταιρία παραγωγής ταινιών «Daryl Prince Productions» με έδρα το Λονδίνο και ήταν γνωστός στο διεθνές τζετ σετ λόγω της φιλίας του με ονόματα όπως η Πάμελα Άντερσον, η Τζάνετ Τζάκσον και η Μαράια Κάρεϊ. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ