2020-10-28 19:28:36
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Περίπου 20 προσαγωγές σε μπλόκα για μοτοπορείες και παρελάσεις
Οι αρχές προχώρησαν σε περίπου 20 προσαγωγές, οι περισσότερες εκ των οποίων εκτιμάται ότι προέρχονται από την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη

Μπλόκα στην Καμάρα, στον Βαρδάρη και στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έστησαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ελεγχθούν τυχόν παραβάσεις για την απαγόρευση των παρελάσεων που επιβλήθηκε σήμερα λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αρχές προχώρησαν σε περίπου είκοσι προσαγωγές, οι περισσότερες εκ των οποίων εκτιμάται ότι προέρχονται από την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, όταν ομάδα ατόμων επιχείρησε να παρελάσει.

Οι εν λόγω δυνάμεις σταμάτησαν άτομα που μετείχαν και σε μοτοπορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης νωρίτερα, για να τιμηθεί η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται στις διατάξεις της απαγόρευσης των παρελάσεων.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και πορεία από μέλη των Ενωμένων Μακεδόνων οι οποίοι παρατάχθηκαν ανά εννιάδες, έπειτα από σχετική σύσταση των αρχών.

Πηγή: voria
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Je t'aime (Live)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Je t'aime (Live)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ