2020-10-29 08:49:42
Φωτογραφία για Φρανσουά Ολάντ για Μπριζίτ Μακρόν: Είναι ηλικιωμένη
Αν και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είναι 66 ετών και η σύζυγος του Μακρόν, 67 Την απέχθεια του Φρανσουά Ολάντ και της συζύγου του για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, τον Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του Μπριζίτ, αποκαλύπτει το βιβλίο «Madame La Presidente».

Στο βιβλίο που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Ava Djamshidi και Nathalie Schuck, γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για αρνητικά σχόλια του Ολάντ και της Ζουλί Γκαγιέ για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζεύγους Μακρόν (25 χρόνια) μολονότι και οι δύο - Ολάντ και Γκαγιέ - έχουν μεταξύ τους 18 χρόνια διαφορά.

Οι δύο δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο 66χρονος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η 48χρονη ηθοποιός σύζυγός του χαρακτηρίζουν την Μπριζίτ Μακρόν ως «η ηλικιωμένη».

Στα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Gala, Ολάντ και Γκαγιέ έκαναν το βιτριολικό σχόλιο σε δείπνο ότι ο Μακρόν δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Γαλλίας για το 2022 γιατί τότε η Μπριζίτ Μακρόν «θα ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία».


Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Όπως έχει γράψει το περιοδικό Paris Match η Γκαγιέ φέρεται να έχει στείλει ένα οργισμένο SMS στην Μπριζίτ Μακρόν επειδή την απέκλεισε από πάρτι στο Ελιζέ για τις πρώην πρώτες κυρίες της Γαλλίας.

Η Γκαγιέ έγινε, δε, ακόμα πιο έξαλλη γιατί στο επίμαχο πάρτι είχε προσκληθεί η πρώην σύντροφος του Ολαντ, η Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας χώρισε το 2014 για τα μάτια της Γκαγιέ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ