2020-11-01 03:20:01
Φωτογραφία για Porsche 911
Η Porsche βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης μίας ιδιαίτερης σε χαρακτήρα έκδοσης της 911. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο εμφανίστηκε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ και το πρώτο πράγμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, όπως και τα τονισμένα και μεγαλύτερα φτερά, που μπορούν να φιλοξενήσουν ελαστικά μικτής χρήσης.

Όπως όλα δείχνουν η εν λόγω έκδοση της νέας 911 (992) ίσως να αποτελέσει μία «εκτός δρόμου» παραλλαγή, παρόμοια με την 911 Safari, που είχε εμφανιστεί τη δεκαετία του ’60, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες σε αγώνες ράλι. Για να είμαστε πιο ακριβείς κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι το 1966, 1967 και 1968.

Πέραν των παραπάνω αλλαγών, το αμάξωμα διαθέτει τα γνωστά στοιχεία από τις υπόλοιπες εκδόσεις της νέας γενιάς (992). Στο εμπρός μέρος, η νέα Porsche 911 (992) στεγάζει μια μικρή κεντρική εσοχή στο κέντρο του προφυλακτήρα- ένα νεύμα στα πρώτα μοντέλα της 911 –ενώ ιδιαίτερα ξεχωριστοί είναι οι προβολείς LED. Να σημειωθεί ότι τα εμπρός μετατρόχια είναι κατά 45 χλστ. μεγαλύτερα και τα πίσω κατά 44 χλστ., την ίδια ώρα που τα μεγαλύτερα φτερά έχουν εξασφαλίσει χώρο για φαρδύτερους τροχούς. Επίσης, οι αναδυόμενες χειρολαβές προσφέρουν τα μέγιστα στην καλύτερη αεροδυναμική, ακολουθώντας τη μόδα που έφερε η Tesla.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως το εάν η συγκεκριμένη έκδοση θα βγει στην παραγωγή, ή απλά θα αποτελέσει απλά ένα μοντέλο δοκιμής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ