2020-11-03 21:16:17
Φωτογραφία για Ιταλία: Κινηματογραφικό ριφιφί σε τράπεζα του Μιλάνου
Κινηματογραφική ληστεία διοργάνωσε μια συμμορία ενόπλων στο Μιλάνο, που έκαναν «ριφιφί» σε υποκατάστημα της Crédit Agricole. Η συμμορία εισέβαλλε στο υποκατάστημα μέσω του δικτύου αποχέτευσης και έκλεψε αρκετές θυρίδες, ενώ στη συνέχεια δραπέτευσε με τον ίδιο τρόπο.

Οι ληστές είχαν πολύ καλά οργανώσει το σχέδιό τους που έθεσαν σε εφαρμογή λίγο μετά τις 8.30 το πρωί. Δύο απ’ αυτούς μπήκαν στην κύρια είσοδο του υποκαταστήματος στην Piazza Ascoli και έδειξαν τα όπλα τους στο προσωπικό, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Αμέσως μετά, δύο συνεργοί τους εισέβαλαν στον χώρο από φρεάτιο που συνδέεται με το υπόγεια σήραγγα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος επιχείρησε να αντισταθεί, φωνάζοντας «Γίνεται ληστεία». Αμέσως τον πήραν όμηρο μαζί με άλλον έναν εργαζόμενο, την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν την τράπεζα. Ένας τρίτος υπάλληλος κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία σφράγισε την περιοχή πριν μπει στην τράπεζα. Ωστόσο, οι ληστές ενεργοποίησαν έναν πυροσβεστήρα, προκαλώντας σύγχυση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο και να διαφύγουν από το φρεάτιο. Αρκετοί αξιωματικοί προσπάθησαν να τους εντοπίσουν στις αποχετεύσεις, αλλά συνειδητοποίησαν ότι τους έχασαν.

Οι ληστές αφαίρεσαν 20 θυρίδες. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει το περιεχόμενό τους.

Ο διευθυντής της τράπεζας φέρεται ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι με όπλο. Κανένα άλλο μέλος του προσωπικού δεν έπαθε κάτι. Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την τράπεζα, ο διευθυντής ανέφερε ότι μπήκαν από το υπόγειο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξε συμπλοκή αλλά δεν τον χτύπησαν.

Ήδη, οι αρχές του Μιλάνου εξετάζουν το περιστατικό. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ