2020-11-06 08:00:10
Φωτογραφία για H επόμενη μέρα στο Mega μετά το «πάγωμα» των σειρών...



 Μετά την απόφαση για το πάγωμα των σειρών, το Mega αλλάζει τα σχέδια του. Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων τα γυρίσματα σταμάτησαν ενώ οι ηθοποιοί περιμένουν να μάθουν νεότερα από το κανάλι για το τι θα γίνει και πότε θα βγουν στον αέρα.

Οι σειρές "Σχεδόν ενήλικες" και "Έξαψη" μπαίνουν στον πάγο λόγω , παρόλο που οι πρεμιέρες τους ήταν προγραμματισμένες (και με trailer) για τις 11 και 26 Νοεμβρίου, αντίστοιχα στις 22:00. Η προβολή τους θα ξεκινήσει το 2021. 

Με μεγάλη αναβολή θα δούμε και το "Super Market" με τον Τόνυ Σφήνο, αλλά και τη μουσική εκπομπή "Έλα και θα δεις" με τον Θοδωρη Αθερίδη, που και αυτά μάλλον θα ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου. 

Την ίδια στιγμής ο Μαλέλης συζητά αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα δίνοντας χώρο και ώρα σε νέες εσωτερικές παραγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr, το δελτίο ειδήσεων αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές θα ενισχυθούν δημοσιογραφικά ενώ στη prime time όπου και θα έπαιζαν οι νέες σειρές, συζητιέται ώστε να σταματήσουν κάποιες επαναλήψεις και να προστεθούν ενημερωτικές πινελιές. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ