2020-11-11 19:02:48
Φωτογραφία για Θανάσης Κασόλας: Ούτε ένα κτίριο σε χρόνια Δημαρχίας, ούτε ένα τουριστικό καταφύγιο. -Απάντηση προς το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αποστολάκη.



     Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλας Αθανάσιος απαντά στην ανακοίνωση του δήμαρχου Ακτίου-Βόνιτσας, και τον προτρέπει να αναφέρει στους δημότες ένα κτίριο ή ένα τουριστικό καταφύγιο που έχει ολοκληρώσει στα 14 χρόνια δημαρχίας του.



Συνεχίζοντας με την τελευταία έκτακτη επιδότηση που έλαβε ο δήμος από το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και προηγούμενες για την κάλυψη των αναγκών από τις «θεομηνίες».

Ιδιαιτέρως στέκεται στην τελευταία επιδότηση αναφέροντας χαρακτηριστικά, στα ουσιώδη ζητήματα της ανακοίνωσής μας δεν απάντησε ο κ. Αποστολάκης, όπως τα email που έστειλε στο ΥΠΕΣ , την τεχνική έκθεση και το κόστος ….  Μόνιμα την μπάλα στην εξέδρα, επανερχόμαστε για να του τα υπενθυμίσουμε. Οι άλλοι δήμοι που επιχορηγήθηκαν και έτσι έπρεπε να γίνει, όντως επλήγησαν από θεομηνίες. Στο δικό μας δήμο δεν είχαμε έντονα καιρικά φαινόμενα, πόσο μάλλον θεομηνίες.

Καταλήγοντας και έργα θέλουμε και στην ώρα τους να γίνονται και όχι να υπερκοστολογούνται. Έργα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου και όχι έργα όπως η 2η είσοδος Μοναστηρακίου, έργο μισό εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που ήσασταν ακόμη δήμαρχος Ανακτορίου. Έργα όπως οι είσοδοι Βόνιτσας, Όχθια Παλαίρου, σφαγεία Κατούνας και πλήθος άλλων έργων, είναι όλα έργα μισά, πρόχειρα, μη λειτουργικά και εγκαταλειμμένα.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ