2020-11-13 17:40:13
Φωτογραφία για Τάσος Τεργιάκης: «Δεν μιλούσα ποτέ με τον Νίκο Μάνεση, ούτε ήμασταν φίλοι»



Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του από την εκπομπή  «Ώρα για Μελέτη» έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή  «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του ALPHA: «Ναι είναι αλήθεια. Λύθηκε το συμβόλαιο, αλλά το προέβλεπε ότι αν κοπεί η εκπομπή, θα τελείωνε. Είχαμε βάλει έναν όρο. Μου έκανε μια αντιπρόταση το κανάλι αλλά δεν το δέχθηκα».

 

Γιατί κόπηκε η εκπομπή, είπε: «Τα έχει πει και η Ελεονώρα. Αλλιώς σχεδιάσαμε την εκπομπή το καλοκαίρι και αλλιώς βγήκε στον αέρα. Δεν ήταν η Ελεονώρα αυτό που βγήκε στον αέρα, δεν ήμουν εγώ αυτό που βγήκε στον αέρα. Οι ρόλοι ήταν κάπως διαφοροποιημένοι από αυτό που γνωρίζαμε. Δεν πήγε καλά. Εγώ ήμουν μέχρι το τέλος στο πλευρό της, αν και φύγανε πάρα πολλά παιδιά. Έξι παιδιά. Αυτό που λέγαμε αρχικά δεν έγινε ποτέ στον αέρα. Ανέλαβε την εποπτεία της εκπομπής ο Νίκος Μάνεσης. Μπήκαν κάποια παιδιά που ήταν και στη δική του εκπομπή. Η εκπομπή άρχισε να γίνεται πιο ενημερωτική, πιο εναλλακτική. Δεν ήταν αυτό που ήθελε η Ελεονώρα. Η ίδια ήθελε η εκπομπή να έχει και γυναικεία θέματα. Δεν μπόρεσε να γίνει αυτό. Ήταν εντολή του σταθμού».

«Εγώ ήξερα ότι έκανα την δουλειά μου και ότι μου ζητούσε η αρχισυνταξία. Από κει και πέρα δεν γνωρίζω τι άλλο συνέβαινε. Με ενόχλησε που σταμάτησε η εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

Αν έχει μιλήσει με την Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει. Και εκείνη ψάχνει να δει τι θα κάνω και αν θα πάω κάπου».

Για την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Υπάρχει επικοινωνία με την Ελένη. Είναι τα προσωπικά μας.

Τέλος,για την σχέση του με τον Νίκο Μάνεση ανέφερε: «Δεν μιλούσα ποτέ με τον Νίκο Μάνεση, ούτε ήμασταν φίλοι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε»,τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ