2020-11-14 13:26:27
Φωτογραφία για Ιβάνα γυρνά την πλάτη στον Τραμπ
Η Ιβάνα Τραμπ δήλωσε πως ελπίζει ο πρώην σύζυγός της να αποδεχθεί σύντομα την ήττα του και «προέβλεψε» πως η πολιτική καριέρα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ έφτασε στο τέλος της «Να αποδεχθεί την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές και να συνεχίσει τη ζωή του», κάλεσε τον πρώην σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη του σύζυγος Ιβάνα σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στο αμερικανικό περιοδικό People.

Η 71χρονη Ιβάνα Τραμπ, μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος επιμένει να μην αποδέχεται την ήττα του: «Δεν ξέρει να χάνει, δεν του αρέσει να χάνει, έτσι σκοπεύει να παλέψει και να παλέψει και να παλέψει...». Η ίδια, ανέφερε πως ελπίζει σύντομα ο πρώην σύζυγός της να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να μην κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε για δικαστικό αγώνα, ώστε να αποδείξει πως υπήρξε νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα σε πολιτείες που ανέδειξαν νικητή τον Τζο Μπάιντεν, όπως η Πενσυλβάνια, η Νεβάδα και το Ουισκόνσιν.


«Πρέπει να ανακοινώσει πως έχασε, θέλω μόνο να τελειώσει όλο αυτό με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Πραγματικά δεν με νοιάζει», δήλωσε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και πρόσθεσε πως τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον απερχόμενο πλανητάρχη, ο Ντόναλντ τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ, πέρασαν καλά με τον πατέρα τους στην προεκλογική εκστρατεία αλλά τώρα αυτό τελείωσε και θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο.

Η Ιβάνα Τραμπ δήλωσε πως, παρά την ήττα του πατέρα τους, τα παιδιά της είναι «καλά» και επιθυμεί πλέον να έχουν «κανονικές ζωές». «Όχι τη ζωή στην Ουάσινγκτον και όλα αυτά, μόνο στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού θα είναι αλλά να ζήσουν τις κανονικές τους ζωές», είπε η Ιβάνα και παράλληλα, προέβλεψε πως η πολιτική καριέρα του Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο τέλος της.

«Δεν νομίζω πως έχει επιλογή, θα πάει στο Παλμ Μπιτς, θα παίζει γκολφ και θα ζήσει μια κανονική ζωή. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για το τι θα μπορούσε αυτός να κάνει. Μισεί να χάνει, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Αλλά, αν χάσει, έχασε. Έχει πολλά χρήματα, μέρη να πάει και να ζήσει και να διασκεδάσει τη ζωή του», ανέφερε η πρώτη σύζυγος του ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου.

Η πρώην σύζυγος του Τραμπ, ήταν μοντέλο και επιχειρηματίας με καταγωγή από την Τσεχία. Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε τον Αμερικανό κροίσο το 1977 και το ζευγάρι χώρισε το 1992, αφού εκείνη ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατούσε με την ηθοποιό Μάρλα Μαπλς, η οποία αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τίφανι.
Δ
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ