2020-11-17 22:54:54
Φωτογραφία για Mercedes-Benz G63 AMG 6×6


Μία από τις ελάχιστες στον κόσμο Mercedes-AMG G 63 6×6 ψάχνει το νέο της κάτοχο. Όταν παρουσιάστηκε το 2013 θεωρήθηκε ως το απόλυτο εκτός δρόμου τετρακίνητο όχημα, έναν τίτλο που δικαιολογούσε απόλυτα τόσο η ικανότητά του σε όλα σχεδόν τα εδάφη, η επιβλητική εμφάνισή του με τις θηριώδης διαστάσεις και φυσικά η εξωπραγματική τιμή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που βρίσκεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας www.bringatrailer.com έχει κατασκευαστεί το 2014 και πουλήθηκε αρχικά στην Ιαπωνία, ενώ το 2019 εισήχθη στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την εταιρεία βελτιώσεων G&K Automotive Conversion με έδρα την Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα έχει διανύσει συνολικά 79.000 χλμ., ενώ εξαιρετική είναι η εικόνα του εσωτερικού, όπου κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις Exclusive, καθώς και αρκετές λεπτομέρειες από αλκαντάρα. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται επίσης με μία επιστολή από την Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφορίας (NHTSA) που επιβεβαιώνει ότι εισήχθη νόμιμα στις Η.Π.Α., ενώ περιορίζει την κυκλοφορία του στα 4.000 χλμ. ανά έτος.

Κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ένας V8 twin-turbo κινητήρας 5,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 544 ίππους και 760 Nm ροπής και συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift 7G-Tronic. Επίσης, η G63 6×6 εφοδιάζεται με ένα εξελιγμένο σύστημα κίνησης εκτός δρόμους, με κατανομή 30:40:30 ανάμεσα στους τρεις άξονες, ενώ από το μενού δεν λείπουν πέντε περιορισμένης ολίσθησης διαφορικά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ