2020-11-22 14:20:15
Φωτογραφία για Πρώην παίκτες ριάλιτι συζητούν για το «Survivor»...
Όπως έχει γίνει γνωστό, στον ΣΚΑΙ θέλουν να επαναφέρουν το «Survivor» στο β’ μισό της σεζόν, με τα στελέχη της Acun Media να βρίσκονται αυτή την στιγμή σε αναζήτηση των παικτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, με την διεξαγωγή των casting να καθίσταται απαγορευτική εξαιτίας της πανδημίας, έχει πέσει στο τραπέζι η αξιοποίηση παικτών από άλλα ριάλιτι του σταθμού. 

Το πρώτο σενάριο ήθελε να μπαίνουν στο «Survivor» και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών, παίκτες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο «Big brother», όπως τα αδέρφια Βαρουξή. Βέβαια, αυτή η ιδέα εγκαταλείφθηκε γρήγορα, αφενός γιατί οι ιθύνοντες θέλουν φρέσκα πρόσωπα και αφετέρου διότι αν κάποιος από το «Big Brother» έμπαινε στο ριάλιτι θα είχε προβάδισμα στην ψήφο του κοινού σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

 Από την άλλη, είναι αρκετά πιθανό να δούμε στην ομάδα των Διασήμων πρώην διαγωνιζόμενους του «Power of love», οι οποίοι ξεχώρισαν και κατάφεραν με τον έναν η τον άλλον τρόπο να παραμείνουν στην δημοσιότητα. Τέλος, σύμφωνα με το nassosblog, η παραγωγή επιθυμεί να αξιοποιήσει πρόσωπα τα οποία πέρασαν από δοκιμαστικό για το «Big brother» και έφτασαν στο τελικό στάδιο επιλογής, όμως δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι. 

Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που το ριάλιτι επιβίωσης βγει τελικά στον αέρα, καθώς η εξέλιξη της πανδημίας αλλά και τη διαφημιστικής δαπάνης θα κρίνουν το μέλλον του «Survivor».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ