2020-12-05 13:13:53
Φωτογραφία για Μεσσήνη: Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον γιο πρώην αντιδημάρχου
Επίθεση σε έναν 36χρονο γιο πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Μεσσήνης εξαπέλυσαν νεαροί Ρομά οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του 18χρονου ομόφυλου τους που σκοτώθηκε πριν από δύο μήνες από τα πυρά ενός 63χρονου, όταν τρύπωσε στο σπίτι του στην Πιπερίτσα για να κλέψει.

Ο 36χρονος, που κατοικεί πολύ κοντά, επέστρεφε στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης, όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από τους εξαγριωμένους Ρομά οι οποίοι διαπληκτίστηκαν μαζί του για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν. Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όμως, οι Ρομά πίστεψαν ότι είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και μια Ρομά απείλησε να εισβάλει σε αυτό. Όμως, ήταν κλειστό λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία και προκάλεσαν φθορές, ενώ ταυτόχρονα απειλούσαν όσους βρίσκονταν μέσα. Στο Κέντρο Υγείας και στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η επίθεση στον 36χρονο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Ο 18χρονος Ρομά είχε τραυματιστεί θανάσιμα στις 5 Οκτωβρίου, όταν μπήκε για να κλέψει μαζί με δυο ανήλικους ομόφυλούς του στο σπίτι του 63χρονου, αλλά εκείνος τους αντιλήφθηκε. Ο νεαρός τον έσπρωξε για να κρατήσει τα μικρής αξίας κοσμήματα που είχε αρπάξει και πήδηξε από το μπαλκόνι στην διπλανή σκεπή και από εκεί στην αυλή. Όμως, τον βρήκε η σφαίρα από το όπλο του 63χρονου που είχε βγει στο μπαλκόνι του και πυροβολούσε. Ο δράστης προφυλακίστηκε λίγες ημέρες αργότερα, ενώ τους συνεργούς του 18χρονου ηλικίας 16 και 17 χρόνων ανέλαβε η Υπηρεσία Ανηλίκων Καλαμάτας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BORA BORA - RETURN TO PARADISE
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BORA BORA - RETURN TO PARADISE
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ