2020-12-09 15:20:13
Φωτογραφία για Ποία η στάση του ALPHA;Με αφορμή την είδηση πως ο ALPHA απαγόρευσε στο να παίζει η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποσπάσματα από το "The Bachelor",σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κρικοριάν μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου- Κου” αποκάλυψε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

«Έχουμε μια είδηση που συνέβη χθες το μεσημέρι. Βγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή και με πολύ χιούμορ αλλά και λίγο ενόχληση, η οποία φαινόταν, λέει πως ο Alpha του έχει απαγορέψει να παίζει το Bachelor.

Ενημερώνεται εκείνη την ώρα, το ήξερε από πριν ο Νίκος Μουτσινάς απλά ξέρετε πως είναι το προσωπικό του στυλ. Ενημερώνεται λοιπόν, ότι δεν μπορεί να παίξει πια Bachelor και ότι υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha προς την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και τι λέει το ρεπορτάζ; Ο Alpha έχει μιλήσει προς όλα τα κανάλια και έχει κάνει κινήσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα spoiler για το Bachelor. Δηλαδή για το τι συμβαίνει παρακάτω, πριν το δούμε στο επεισόδιο. Μια φυσιολογική κίνηση, την οποία έχουν κάνει κι άλλα κανάλια, όπως και το δικό μας το Star. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς την εκπομπή του Μουτσινά για να μην παίζει bachelor και προς καμία εκπομπή. Είναι μόνο για τα spoiler. Ίσως δεν κατάλαβε καλά. Να ενημερώσουμε εμείς τον Νίκο Μουτσινά ότι μπορεί να παίζει ελεύθερα bachelor και να το σχολιάσει», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν. Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ