2020-12-12 02:24:07
Φωτογραφία για Ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω εφαρμογής γνωριμιών στο πρώτο lockdown και τώρα περιμένει πανομοιότυπα τρίδυμα
Η περίπτωση της 31χρονης Megan Smyth συμβαίνει μία φορά στα 200 χρόνια - Πως μια γνωριμία μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Η πρώτη καραντίνα στη Μεγάλη Βρετανία έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους. Ο λόγος για τον 41χρονο Clayton Whittaker και την 31χρονη Megan Smyth που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη Μαΐου μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Bumble.

Σύμφωνα με την Dailymirror, τα βέλη του έρωτα τους «χτύπησαν» όταν μία εβδομάδα αργότερα έκαναν βόλτα στο χωριό Moorhose, του Nottingham, όπου βρίσκεται το σπίτι του Clayton.

Υπό το φόβο ενός νέου lockdown αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να ζήσουν τον έρωτά τους. Η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώθηκε όταν η Megan έμαθε ότι περιμένει να φέρει στον κόσμο πανομοιότυπα τρίδυμα. Μάλιστα μια τέτοιου είδους σύλληψη συμβαίνει μια φορά στα 200 χρόνια. Η ευτυχισμένη μέλλουσα μητέρα τόνισε πως «είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο το 2020».


«Στις αρχές του χρόνου χώρισα με τον πρώην μου και ορκίστηκα να μην ασχοληθώ ξανά με τους άνδρες. Ωστόσο ποτέ δεν πίστεψα ότι μέχρι το τέλος του 2020 θα μείνω έγκυος», πρόσθεσε.

«Εάν μου έλεγε κάποιος τον Ιανουάριο ότι θα ήμουν έγκυος σε τρίδημα δεν θα τον πίστευα. Είναι τόσο σπάνιο να υπάρχουν ταυτόσημα τρίδυμα. Από την πλευρά του ο ευτυχής πατέρας είπε ότι «σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Για εμάς είναι ένα θαύμα. Έμεινα έκπληκτος όταν μου το είπε η Megan. Δεν πίστευα ότι θα μεγάλωνε η οικογένειά μας τόσο σύντομα. Είμαστε ευχαριστημένοι και είναι ένα δώρο για εμάς».

Πώς έγινε η γνωριμία τους

Η Megan που είναι συντονίστρια έργου στο NHS και ο Clayton που εργάζεται στις ανασκαφές ήρθαν κοντά μέσω της αγάπης τους για τα σκυλιά. Μία εβδομάδα μετά το πρώτο τους μήνυμα αποφάσισαν να συναντηθούν. Ύπό το φόβο ενός νέου lockdown αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο δυάρι σπίτι της Megan στο Kirkby in Ashfield του Nottingham.

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην την έχουμε περάσει μαζί εκτός από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε», τόνισε ακόμη. «Επισήμως είμαστε μαζί από τον Ιούνιο του 2020 και ο Clayton μετακόμισε μαζί μου μερικές εβδομάδες αργότερα», συμπλήρωσε.

«Έμεινα χήρα το 2013 και από τότε δεν έκανα πολλά ραντεβού. Έκανα μία σχέση που έληξε τον Ιανουάριο, και άλλη μία τον Μάρτιο που δεν κράτησε. Με τον Clayton είναι τελείως διαφορετικά. Βλέπουμε και οι δύο τα πράγματα μέσα από την ίδια οπτική», είπε ακόμη. «Με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά», σημείωσε.

«Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί. Ένιωσα πολύ όμορφα. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συχνά», επεσήμανε από την πλευρά του ο Clayton. «Στις μέρες μας πολλοί ανησυχούν για τις διαδικτυακές γνωριμίες ωστόσο εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Κάναμε κλικ ο ένας στον άλλον και είμαστε χαρούμενοι». Η ζωή του ζευγαριού έμμελλε να αλλάξει τον Αύγουστο του 2020 όταν η Megan έκανε το τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό.

«Έκανα το τεστ ενώ ο Clayton ήταν στη δουλειά. Προσπάθησα να το κρατήσω μυστικό και να του το ανακοινώσω μέσω ενός ιδιαίτερου τρόπου. Δεν νομίζω ότι περιμέναμε να συμβεί τόσο γρήγορα κάτι τέτοιο. Ο Clayton έχει ένα μικρό αγόρι και είμαστε και οι δύο πραγματικά ενθουσιασμένοι που η εγκυμοσύνη ήρθε τόσο γρήγορα», ανέφερε με νόημα.

«Η μητέρα μου ήρθε εδώ κατά τη διάρκεια του lockdown καθώς δεν πίστευα ότι έμεινα έγκυος. Όταν έκανα τον υπέρηχο το μόνο πράγμα που είπα στη νοσοκόμα ήταν "μόνο μη μου πεις ότι είναι δίδυμα". Τα δίδυμα είναι σύνηθες φαινόμενο στην οικογένειά μου. Όσο μου έκανε τον υπέρηχο διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν δύο καρδιές μωρών αλλά τρεις. Τότε ο Clayton άσπρισε και έβαλε τα χέρια στο κεφάλι του», συμπλήρωσε.

«Η Μέγκαν ήταν ξαπλωμένη και εγώ παρακολουθούσα την οθόνη όταν είδα δύο σκιές. Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν δίδυμα. Όταν όμως είδα και τρίτη σκιά χρειάστηκα μία καρέκλα καθώς άσπρισα. Όταν βγήκαμε έξω ήμασταν σοκαρισμένοι».

Η Megan θα γεννήσει τον Απρίλιο του 2021. «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Λίγο πριν το δεύτερο lockdown αγοράσαμε μεταχειρισμένες κούνιες. Ωστόσο τώρα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε και άλλες αγορές επειδή τα καταστήματα είναι κλειστά. Ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί τον Ιανουάριο.

«Η μητέρα μου και η μητέρα του Clayton είναι πολύ ευτυχισμένες. Μου στέλνουν διαρκώς μηνύματα για να με ρωτήσουν αν τα μωρά "κλωτσάνε"», κατέληξε η Megan. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ