2020-12-16 15:00:15
Φωτογραφία για Πρεμιέρα απόψε για τον Αθερίδη στο MEGA



Το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», η εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 23:10 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Στην πρεμιέρα του «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», πρωταγωνιστεί η συναρπαστική και δημιουργική ιστορία μιας παρέας, που «φωταγώγησε» το ελληνικό τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Κώστας Καλδάρας, υπό τη «μαγική σκέπη» του αείμνηστου συνθέτη και δασκάλου τους, Απόστολου Καλδάρα.

Τριάντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι τέσσερις φίλοι συναντιούνται ξανά, θυμούνται στιγμές από τη συνεργασία τους με τον θρυλικό συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, άγνωστα -συγκινητικά και αστεία- περιστατικά, ενώ ερμηνεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του αξεπέραστου δημιουργού.

Στο στούντιο του «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» έρχεται η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του μεγάλου δημιουργού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση, που τραγουδούν μεταξύ άλλων και σπουδαία τραγούδια του Κώστα Καλδάρα.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 23:10 ΣΤΟ MEGA



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MALDIVES - INDIAN OCEAN 4K
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MALDIVES - INDIAN OCEAN 4K
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ