2021-01-08 14:52:59
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Αστυνομικός ο 5ος νεκρός της εισβολής στο Καπιτώλιο
Αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε στο Καπιτώλιο έχασε τη ζωή του μετά την εισβολή οπαδών του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην έδρα του Κογκρέσου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN χθες Πέμπτη.

Πρόκειται για τον πέμπτο άνθρωπο που γίνεται γνωστό ότι έχασε τη ζωή του εξαιτίας της εισβολής οπαδών του Τραμπ, με σκοπό να εμποδιστεί το αμερικανικό Κογκρέσο να επικυρώσει τη νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ανέφερε το CNN επικαλούμενο τρεις πηγές τις οποίες δεν κατονόμασε.

JUST IN: A US Capitol Police officer has died from events stemming from Wednesday's riot at the Capitol, three sources confirmed https://t.co/seKwMHxKNo — CNN (@CNN) January 7, 2021

Την είδηση επιβεβαίωσε και το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Δημοκρατικός Ντιν Φίλιπς, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού. «Η καρδία μου πάει στην οικογένια του αξιωματικού και σε όσους διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε μέρα για να προστατεύσουν και να υπηρετήσουν τις κοινότητές με αξιοπρέπεια και αρχή».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ