2021-01-12 19:51:10
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς για Λιάγκα και Σκορδά: «Δεν είναι τώρα το Πρωινό, το καινούριο Big μπλιαχ»;



 Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό και ο Νίκος Μουτσινάς σε σοκ από την τηλεοπτική επανένωση του πρώην ζευγαριού. Στο Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε με breaking news για την επιστροφή του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 και αφού τραγούδησε με τους ανάλογους στίχους, στη συνέχεια σχολίασε ως εξής:

«Είμαι σε σοκ. Τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή! Πόσα χρόνια πίσω; Είχα μαλλιά; Δεν ξέρω. Πόσο παλιά είναι αυτό; Αδιανόητο! Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό. Τον Ουγγαρέζο σκέφτομαι μόνο, είναι σε λάθος εκπομπή αυτή τη στιγμή. Δεν πειράζει όμως, όλα καλά. Χώρια στη ζωή, παρέα στην TV.

Μέχρι τώρα ήταν σαν όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει πρωινό. Τώρα θα είναι το πρώτο ζευγάρι που έχει χωρίσει και ξανακάνει πρωινό. Ανοίγει νέος κύκλος».

Λίγο αργότερα, στη Χρυσή Τηλεόραση, έπαιξε το απόσπασμα από την ιδιαίτερη αναφορά που έκαναν οι συντελεστές του Πρωινό στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Δεν είναι τώρα το Πρωινό, το καινούριο Big μπλιαχ»;





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ