2021-01-12 20:00:18
Φωτογραφία για Αλλαγές ντόμινο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1...



 Όταν τον Δεκέμβριο βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ της  «Φάρμας» από το κανάλι άφησαν ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με το σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται.

Αυτό δηλαδή που γνωρίζαμε ήταν ότι το παιχνίδι -που προβαλλόταν στο παρελθόν στο Mega- επιστρέφει μέσα από τον όμιλο ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 ή από το Μακεδονία TV.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τελικά το σενάριο της επιστροφής της «Φάρμας» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να κερδίζει περισσότερους πόντους και δικαιολογημένα διότι πρόκειται για μία ακριβή παραγωγή.

Τι θα συμβεί όμως αν τελικά η “Φάρμα” θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1; Η κίνηση αυτή, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, θα φέρει σειρά αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού. Και δικαιολογημένα, διότι η «Φάρμα» θα πρέπει να προβληθεί στην prime time ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιθυμία των υπεύθυνων του project είναι το ριάλιτι να ξεκινάει στις 8, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων και να τελειώνει στις 10.

Αν γίνει αυτό, τότε ο «Ήλιος», το καθημερινό σίριαλ του σταθμού, θα μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη. Αντίστοιχα, οι κωμικές σειρές «Η φαμίλια» και «Παρουσιάστε» θα αρχίσουν στις 10 το βράδυ και θα δίνουν πάσα στις «Άγριες μέλισσες» που θα ξεκινούν στις 23.00, όπως και πέρσι.

Αυτοί που προωθούν το σενάριο του να προβληθεί η «Φάρμα» από τον ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε να παίζει απέναντι από το Survivor. Και είναι σωστή η σκέψη τους, διότι το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αποκτήσει ήδη μεγάλη δυναμική και δύσκολα ένα αντίστοιχο παιχνίδι θα μπορούσε να το χτυπήσει. Η μετακίνηση των «Άγριων Μελισσών» στις 23.00 το βράδυ, δεν φαίνεται ότι θα ανακόψει την πορεία τους. Διότι και πέρσι που προβαλλόταν τόσο αργά οι τηλεθεατές το παρακολουθούσαν και έδιναν δυνατό lead in στις late night εκπομπές που ακολουθούσαν..

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

-Το ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Πουλόπουλου



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ