2021-01-15 19:25:04
Φωτογραφία για Τρομακτικό ατύχημα για ένα βίντεο στο YouTube: Τρένο έκοψε τα πόδια 11χρονου.
Η νέα «μόδα» στο YouTube οδήγησε στο τρομακτικό ατύχημα του 11χρονου αγοριού.

Ένα 11χρονο αγόρι είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν τρένο έκοψε τα πόδια του προσπαθώντας να ακολουθήσει ένα δημοφιλές trend, ονόματι «train serfing», στο YouTube.

Ο Arkady Aksenov από τη Ρωσία, έπεσε στις ράγες των τρένων όταν προσπάθησε να πηδήξει από το ένα τρένο στο άλλο, ενώ αυτά βρίσκονταν εν κινήσει.

Δυστυχώς, ο οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει την πορεία του έγκαιρα και το ατύχημα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του 11χρονου.

Ευτυχώς, τελικά το παιδί επέζησε χάρη στον οδηγό, ο οποίος αποφάσισε να παρακούσει τους κανόνες, εγκαταλείποντας το σταματημένο τρένο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, πριν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η μητέρα του αγοριού λέει πως δυο μεγαλύτερα αγόρια, ηλικίας 12 και 14 χρονών, είναι οι υπαίτιοι για τον τραυματισμό του γιου της.

«Τον προέτρεψαν να πηδήξει, για να γίνει σταρ στο YouTube. Μόλις είδαν ότι έπεσε στις ράγες, δεν έκαναν τίποτα, απλά έφυγαν τρέχοντας, πριν τους δει κανείς. Νόμιζαν ότι ο γιος μου δεν θα ζούσε για να αποκαλύψει την αλήθεια», είπε η γυναίκα.

Το παραπάνω είναι μόνο το πιο πρόσφατο περιστατικό από μια σειρά τραγικών ατυχημάτων που σχετίζονται με το «train surfing», με 14 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους από το 2019, κατά τη διάρκεια του επικίνδυνου αυτού «σπορ».
ieidiseis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ