2021-01-19 23:42:56
Φωτογραφία για Το «αντίο» του Τραμπ στον αμερικανικό λαό: Προσευχηθείτε για τη νέα κυβέρνηση..  (+vid)
 Το δικό του αντίο στον αμερικανικό λαό, λίγες ώρες πριν την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, έστειλε μέσα από βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτήν την εβδομάδα θα ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση και προσευχόμαστε να καταφέρει να διατηρήσει την Αμερική σε ασφάλεια και ευημερία» είπε αναφερόμενο στον Τζο Μπάιντεν, σε μια πρώτη… έμμεση παραδοχή της ήττας του στις εκλογές.

Παράλληλα, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, προχώρησε σε απολογισμό της θητείας του, υπερηφανευόμενος επειδή «ένωσε» τον κόσμο απέναντι στην Κίνα και δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο αξίωμα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σκηνές που σόκαραν τον πλανήτη από την επίθεση στο Καπιτώλιο. «Όλοι τρομοκρατηθήκαμε με την επίθεση στο Καπιτώλιο. Η πολιτική βία δεν μπορεί ποτέ να γίνει ανεκτή» είπε αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα εισβολής των οπαδών του στο κτίριο.


Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης ομιλία του, ευχαρίστησε την Μελάνια Τραμπ, όλη του την οικογένεια και τον αντιπρόεδρο Πενς. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους του και τους συνεργάτες του αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και φυσικά τον αμερικανικό λαό που τον ανέδειξε σε αυτό το προνομιακό αξίωμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας απολογισμό της θητείας του, υπερηφανεύτηκε σήμερα επειδή «ένωσε» τον κόσμο απέναντι στην Κίνα και δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο αξίωμα.

Περήφανος για τη «σκληρή» στάση έναντι της Κίνας

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον αμερικανικό λαό, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως «επανεργοποιήσαμε τις συμμαχίες μας και ενώσαμε τα έθνη του κόσμου για να αντιμετωπίσουν την Κίνα, όπως ποτέ στο παρελθόν».

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επειδή ήμουν ο πρώτος πρόεδρος εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε έναν καινούριο πόλεμο» πρόσθεσε.

Προσευχηθείτε για τη νέα κυβέρνηση

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε μάλιστα τους Αμερικανούς «να προσευχηθούν» για την επιτυχία της επόμενης κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο.

«Αυτήν την εβδομάδα θα ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση και προσευχόμαστε να καταφέρει να διατηρήσει την Αμερική σε ασφάλεια και ευημερία» ανέφερε.
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ