2021-01-24 23:23:56
Φωτογραφία για Facebook «πέταξε» έξω εκατομμύρια κατόχους iPhone, γιατί συνέβη αυτό
 

Αρκετοί από τους κατόχους iPhone είδαν προς μεγάλη έκπληξή τους πως έχουν αποσυνδεθεί από το Facebook και μάλιστα δυσκολεύτηκαν πολύ να συνδεθούν εκ νέου.

Εκατομμύρια κάτοχοι κινητών iPhone όταν πάτησαν στην εφαρμογή του Facebook για να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, είδαν πως είχαν αποσυνδεθεί.

Συγκεκριμένα, αφού αρκετοί δεν πατούν αποσύνδεση όταν βγαίνουν από την εφαρμογή, όταν πάτησαν το εικονίδιο είδαν πως τους ζητούσε να συνδεθούν εκ νέου.

Μάλιστα σε κάποιους χρήστες ζητήθηκε ακόμη και η αστυνομική τους ταυτότητα για να τους επιτραπεί εκ νέου η πρόσβαση στο προφίλ τους.

Δεν είναι τυχαίο πως το θέμα σχολιάστηκε από εκατομμύρια χρήστες στο Twitter και είχε γίνει για κάποιες ώρες πρώτο trend.

Μάλιστα και για αρκετούς χρήστες του Facebook μέσω της εφαρμογής για IOS που έχουν ενεργοποιήσει τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω sms, υπήρξε επίσης πρόβλημα, αφού τα sms αργούσαν πολύ να έρθουν.

Η ανάρτηση του Facebook

«Λάβαμε γνώση ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο Facebook. Εργαζόμαστε να επαναφέρουμε την κανονικότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα» σχολίασε με ανάρτησή του το Facebook χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα αίτια του προβλήματος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Smart  B-SUV
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Smart B-SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ