2021-01-31 20:55:31
Φωτογραφία για Γόρτυνα: Οπλοστάσιο με Καλάσνικοφ σε μαντρί
Οργανωμένη επιχείρηση του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς με ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, αποκάλυψε το παράνομο οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, δυο κυνηγετικά όπλα, 176 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δυο γεμιστήρες, ένα κλείστρο πυροβόλου όπλου, μια φυσιγγιοθήκη, ένα σιδερένιο καθαριστικό κάννης και έναν κάλυκα πολεμικού βλήματος.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και το Καλάσνικοφ μαζί με το πιστόλι εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού που διενεργεί προανάκριση και έπειτα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.


Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στα Χανιά

Μπλόκο σε έναν Έλληνα ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά και τον ακινητοποίησαν ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, το απόγευμα της Παρασκευής. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν συνολικά τρία πιστόλια τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, τρεις γεμιστήρες, 30 φυσίγγια, μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.500 ευρώ τα «μαύρα» έσοδά του. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ