2023-03-07 11:00:05
Φωτογραφία για Ο Λουτσέσκου έχει ένα διαμάντι στο οπλοστάσιο του



Η περίπτωση του Στέφανου Τζίμα έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, καθώς μετά το πρώτο τέρμα που πέτυχε με την φανέλα του ΠΑΟΚ έφερε αρκετά αισιόδοξα μηνύματα στο στρατόπεδο του Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνοντας πως μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας αποτελεί το next big thing των ακαδημιών και πλέον θεωρείται αδιαμφισβήτητα ο παίκτης που θα πάρει την σκυτάλη του Γιάννη Κωνσταντέλια προκειμένου να αποτελέσει και αυτός "wonder kid". Ο μικρός Τζίμας έσπασε το ρεκόρ του Κούδα, πετυχαίνοντας το έκτο τέρμα απέναντι στην επικράτηση επί του Ιωνικού Νικαίας{6-0}. Το βράδυ της Κυριακής ήταν ξεχωριστή ημέρα για όλα τα στελέχη του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς αποτελεί τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που σκοράρει με την ασπρόμαυρη φανέλα. Την φετινή σεζόν ξεκίνησε με την Κ-17 του Δικεφάλου, ενώ τέρμα έχει σημειώσει με την Κ-19 στον ΠΑΟΚ Β‘, αλλά και με την πρώτη ομάδα
. Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν τα προσόντα που διαθέτει ο νεαρός, καθώς είναι ενταγμένος στις υποδομές του ΠΑΟΚ από το 2013. Οι δυνατότητες που διαθέτει τον κάνουν ξεχωριστό σε μια τόσο μικρή ηλικία, αφού εκτός του εξαιρετικού σουτ είναι ικανός και στο "ένας εναντίον ενός". Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τι μπορεί να πετύχει μια τέτοια προσωπικότητα και φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους για να συμβάλει και θετικά στην μελλοντική του διαδικασία. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά " Για τον Τζίμα ας είμαστε ήρεμοι, είναι 17 ετών, να έχουμε υπομονή. Έχει μια διετία να εκπαιδευτεί, να βελτιωθεί, άλλο η Β’ ομάδα και άλλο η πρώτη". Την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως έχει ένα ”διαμάντι” με τον καθένα να του δίνει την κάθε ευκαιρία για να διεκδικεί σταδιακά θέση βασικού στην αρχική διάταξη της εντεκάδας. Η μετατροπή του σε παίκτη ικανό να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εκτιμήσουν την προσπάθεια και να του προσφέρουν "χρυσό" συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα με αρκετούς ανθρώπους από το εξωτερικό να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Η Μίλαν έχει στείλει σκάουτινγκ για να τον παρακολουθήσει σε ένα από τα παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα. Παράλληλα έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν εκφράσει η Αταλάντα και Φιορεντίνα και εστιάζουν στενά στην περίπτωση του.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ