2021-02-03 14:22:56
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα τέσσερα γαλλικά Rafale που έφτασαν στην Τανάγρα
Δείτε τα μαχητικά αεροσκάφη της γαλλικής Armee de l' Air -όμοια με τα 18 Rafale που αγόρασε η ελληνική Πολεμική Αεροπορία- που μετασταθμεύουν για τρεις ημέρες στην Ελλάδα - Φωτογραφίες των τεσσάρων γαλλικών Rafale σε σχηματισμό με ελληνικά Mirage 2000

Φωτογραφίες από τα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετασταθμεύουν από την Τρίτη στην βάση της Τανάγρας έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονής των δικινητήριων γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών και των πληρωμάτων τους στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί η ελληνογαλλική άσκηση «Σκύρος 2021». Τα γυμνάσια θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου και προβλέπεται η συνεκπαίδευση των πιλότων γαλλικών Rafale με Έλληνες πιλότους αεροσκαφών Mirage 2000 και F-16. Επιπλέον θα διεξαχθούν συνδυαστικά παίγνια με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που προβλέπουν και βολές για προσβολή στόχων στη θάλασσα. Στη γαλλική αποστολή που έφτασε στην Τανάγρα προερχόμενη από την Αίγυπτο περιλαμβάνονται δύο μεταγωγικά A400M Atlas και ένα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού Α330 MRTT με το οποίο θα γίνουν ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού των συμμετεχόντων μαχητικών αεροσκαφών.


Τα ελληνογαλλικά γυμνάσια με την συμμετοχή των τεσσάρων Rafale θα πραγματοποιηθούν μέχρι αύριο, ημέρα και νύχτα σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες από τα γαλλικά Rafale που μετασταθμεύουν στην 114 Πτέρυγα Μάχης:

Τα τέσσερα γαλλικά Rafale που μετασταθμεύουν στην Τανάγρα σε σχηματισμό με ελληνικά Mirage 2000. Τα δύο ελληνικά μαχητικά βρίσκονται στην κορυφή και στην «ουρά» του σχηματισμού anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ