2021-02-04 12:16:48
Φωτογραφία για Ferrari F8 Tributo  Novitec 800PS


Ferrari και ιδιαίτερα η F8 Tributo, δεν είχαν ποτέ να κάνουν με τις βασικές ανάγκες του οδηγού, αφού πάντα έδιναν το κάτι παραπάνω με το δικό τους τρόπο.

Η Ferrari F8 Tributo αποκτά νέα εμφάνιση και αναβάθμιση ισχύος στους 800 ίππους και με αυτό τον τρόπο, ένα έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό αυτοκίνητο, γίνεται ακόμα πιο θεαματικό. Η Novitec έχει μια μοναδική προσέγγιση στη βελτίωση των αυτοκινήτων και στην ιστορία της, καταγράφει πολλές προτάσεις για μοντέλα της Ferrari. Σε όλες τις περιπτώσεις αλλά και σε αυτή που έχουμε τώρα μπροστά μας, ξεκινά προσθέτοντας ισχύ πριν προχωρήσει στις επεμβάσεις που αφορούν στην αεροδυναμική του αμαξώματος. Για έναν μη εξοικειωμένο με την εικόνα μιας Ferrari F8 Tributo, η πρόταση της Novitec «περνάει κάτω από το ραντάρ» και δεν δείχνει πως είναι αναβαθμισμένη σε πολλούς τομείς. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση στην πρόταση της Novitec, έχει να κάνει με την ισχύ που αυξάνεται κατά 100 ίππους. Ανάλογη αύξηση σημειώνεται και στη μέγιστη τιμή της ροπής του αυτοκινήτου, με τη βοήθεια και της αλλαγμένης εξάτμισης που έχει σημαντική βελτίωση στην απαγωγή της θερμότητας χάρη στα εξωτικά υλικά από τα οποία έχει κατασκευαστεί ολόκληρο το σώμα της.


Για να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους γείτονες ο ιδιοκτήτης της βελτιωμένης F8 Tributo, η Novitec προσφέρει ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου του θορύβου με κινούμενα διαφράγματα. Για το handling και το κράτημα του αυτοκινήτου, η προσθήκη σπορ ελατηρίων μειώνει το ύψος της διαδρομής κατά περίπου 35 χιλιοστά και τώρα διατίθεται πλήθος ανταλλακτικών με γυμνές ίνες άνθρακα με γυαλιστερό φινίρισμα. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν εμπρόσθια αεροτομή δύο τεμαχίων και πτερύγια στις πλευρικές εισόδους αέρα που είναι τοποθετημένες στον προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια μεγάλη πίσω πτέρυγα που δημιουργεί περισσότερο downforce σε υψηλές ταχύτητες. Σύμφωνα με το γερμανικό βελτιωτικό οίκο οι αναβαθμίσεις του κινητήρα θα βοηθήσουν το supercar να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,6 δευτερόλεπτα και να αυξήσει την τελική ταχύτητα στα 340 χλμ./ώρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ