2021-02-04 11:48:00
Φωτογραφία για «ημι-πιτσιρικάς» έσπασε όλα τα κοντέρ: Ψηφιακή θύελλα για τον νεολογισμό του Νίκου Βούτση
 Ο προσδιορισμός που απέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής στο γιο του, ο οποίος είναι 35 χρονών «έβαλε φωτιά» στο Twitter Περισσότερα από 3.020 tweets αφιέρωσαν χθες οι χρήστες του ελληνικού twitter στον γιο του πρώην Προέδρου της Βουλής και ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ο οποίος αν και σχεδόν άγνωστος στο πανελλήνιο, κατοχυρώθηκε στη συνείδηση των χρηστών των ελληνικών, κοινωνικών δικτύων ως «ημιπιτσιρικάς».

Αφορμή αποτέλεσε η αποστροφή του πρώην υπουργού και πατέρα του, Νίκου Βούτση, ο οποίος παρεμβαίνοντας σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε επ’ ευκαιρία και σε μια προσωπική του εμπειρία, περιγράφοντας την κίνηση του γιου του να πετάξει τρικάκια στο γραφείο της Γ.Γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου εξαιτίας της οποίας, τους «πετροβολούν οικογενειακά», όπως δήλωσε.

«Μας πετροβολούνε οικογενειακά»

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε» αφηγήθηκε ο κ
. Βούτσης και συνέχισε, λέγοντας πως «και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παρα-δημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια».

Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση... Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά, κατέληξε ο κ. Βούτσης, για να ξεκινήσει μια καταιγίδα σχολίων στο twitter.

Το θυμικό των χρηστών κέντρισε ο προσδιορισμός «ημι-πιτσιρικάδες» που απέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής στο γιό του λόγω της ηλικίας του, δηλαδή του γεγονότος ότι είναι 35 χρονών, με το twitter να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών:
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ