2021-02-11 08:29:56
Φωτογραφία για Το τρένο Golden Chariot είναι έτοιμο να επιστρέψει από τον Μάρτιο.
Το πολυτελές τρένο της Καρνατάκα, το Χρυσό Άρμα, είναι έτοιμο να βρεθεί σύντομα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το τρένο πολυτελείας αφού παραμείνει εκτός κυκλοφορίας για περισσότερα από τρία χρόνια, θα αρχίσει να τρέχει ξανά από τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των εργασιών από την Karnataka State Tourism Development Corporation (KSTDC) από την Ινδική Εταιρεία Τουριστικών Σιδηροδρόμων (IRCTC). Αυτή θα είναι επίσης η πρώτη φορά που θα κάνει το πρώτο του τρέξιμο μετά από μια πλήρη αναθεώρηση.

Αναφερόμενοι σε αυτό, αξιωματούχοι του IRCTC δήλωσαν ότι το τρένο θα κάνει την πρώτη του κίνηση στις 14 Μαρτίου, ενώ το δεύτερο θα είναι στις 21 Μαρτίου. Επιπλέον, ο επίσημος ιστότοπος του Golden Chariot αναφέρει ότι οι προγραμματισμένες αναχωρήσεις θα είναι μέχρι τον Απρίλιο του 2023. Ωστόσο, όπως σύμφωνα με τις πηγές της τεχνογνωσίας, εξαρτάται από την ανταπόκριση που προσελκύει. Το IRCTC είχε προγραμματίσει νωρίτερα την αναχώρηση στις 14 Φεβρουαρίου, η οποία έπρεπε να αναβληθεί αργότερα λόγω λειτουργικών λόγων.


Αν και το IRCTC εξυπηρετεί κυρίως τουρίστες στο εξωτερικό, έχει αναγκάσει να αξιοποιήσει τον εγχώριο τομέα αυτή τη φορά, λόγω του κλεισίματος του διεθνούς τουρισμού λόγω της πανδημίας. Όσον αφορά το Χρυσό Άρμα, αξιωματούχοι του IRCTC πληροφόρησαν ότι μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση ήταν καλή, και αναμένουν να έχουν κρατήσεις άνω του 50% και για τις δύο προγραμματισμένες αναχωρήσεις.

Σύμφωνα με αναφορές, το πολυτελές τρένο της Karnataka έχει ανακαινιστεί και τώρα θα διαθέτει έξυπνες τηλεοράσεις εξοπλισμένες με Wi-Fi για υπηρεσίες συνεχούς ροής και όλα τα απαραίτητα για να κάνουν το ταξίδι σας πολυτελές.

Αυτό το πολυτελές τρένο υπερηφανεύεται για την προσφορά πολυτέλειας διεθνών προτύπων, και έχοντας κατά νου αυτήν την άποψη, οι τουρίστες έχουν εξασφαλιστεί ότι όλα τα πρωτόκολλα COVID-19 θα τηρηθούν αυστηρά.

timesofindia.indiatimes.com/travel/travel-news/golden-chariot-train-all-set-to-make-a-comeback-from-march/as80785821.cms

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ