2021-02-14 13:41:51
Φωτογραφία για Πέθανε από κορονοϊό ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος
Ύστερα από πολλές μέρες νοσηλείας και μάχης, ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, έχασε τη μάχη με την Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός. Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος είχε νοσήσει τον περασμένο Δεκέμβριο από κορονοϊό. Επί 49 μέρες νοσηλευόταν στην Εντατική έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το πρωί της Κυριακής (14.02.2021), η κόρη του Μαρία με ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση.

«Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή με όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα όπως σε αυτή τη φωτογραφία. Χαμογελαστός στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μας και πάντα να φροντίζει για εμάς.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω μια τελευταία κουβέντα, μια τελευταία λέξη. Αν προλάβαινα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα του έλεγα Μπαμπά, μην φεύγεις ακόμη, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να πούμε, να κάνουμε, μπαμπά, κάτσε λίγο ακόμη, μπαμπά σ’ αγαπώ, μπαμπά συγνώμη, μπαμπά σήκω τώρα πάμε να φύγουμε Σ’ευχαριστώ

Σ’αγαπώ

Να προσέχεις», έγραψε η η Μαρία Μιχάλαρου.

Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας...

Δημοσιεύτηκε από Maria Michalarou στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ