2021-02-20 19:00:10
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι...βιονικοί παίκτες του Παναθηναϊκού



Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού που έχουν δώσει σώμα και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο ενώ άλλοι έχουν  ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε 22 παιχνίδια  του πρωταθλήματος. Ποιοι ειναι αυτοί; Το Trifilara.gr σας παρουσιάζει τους 5 ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες αλλά και τις λιγότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, Σωκράτης Διούδης είναι ο πρώτος στη λίστα καθώς έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετρώντας 21 ματς και 2008 λεπτά κάτω από τα πράσινα δοκάρια. Ο αμέσως επόμενος είναι ο "βιονικός" Μπαρτ Σχένκεφελντ με 1804 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες. Έπειτα ακολουθούν οι Φραν Βέλεθ με 1532 λεπτά σε 16 αναμετρήσεις και ο Μαουρίσιο με 15 εμφανίσεις και 1383 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Ο πέμπτος σε χρόνο με 1382 λεπτά είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρόλο που έχει αγωνιστεί σε 17 ματς
. Όμως, ποιοι πράσινοι δεν έχουν παίξει αρκετά ή δεν έχουν πάρει την ευκαιρία για να τιμήσουν το Τριφύλλι; Είναι φυσικό, οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μην έχουν προλάβει να παίξουν σε αρκετούς αγώνες. Ο Γιουνούς Σανκαρέ μόλις σε δύο ματς έχει καταφέρει να συμπληρώσει 133 λεπτά με τα πράσινα. Ακολουθούν με τον ίδιο αριθμό ματς οι Γενί Ενγκμπακοτό (112 λεπτά) και Σεχ Νιάς (88 λεπτά). Από τους παλιούς αυτοί που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες είναι οι Βασίλης Ξενόπουλος που έπαιξε μόλις ένα ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τελευταίος και "καταϊδρωμένος" ο Καραγιάννης που μετρά μια εμφάνιση και μόλις 18 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

 

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ