2021-04-14 08:40:38
Φωτογραφία για Hackers με 1 εκατ. δολάρια επειδή... χάκαραν το Microsoft Teams και το Zoom

 Κενά ασφαλείας εντοπίστηκαν τόσο στην πλατφόρμα Microsoft Teams όσο και στο Zoom από «καλούς χάκερς» που συμμετείχαν στο ετήσιο διαγωνισμί «Pwn2Own competition».

Πρόκειται για έναν ετήσιο διαγωνισμό στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος χάκερς από όλο τον κόσμο και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και δώρα, βρίσκοντας «τρύπες» στα συστήματα ασφαλείας μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών. 

 

Ένας διάσημος χάκερ διορίστηκε επικεφαλής κυβερνοασφάλειας του TwitterΔιαρροή δεδομένων Facebook: Δείτε αν έχει διαρρεύσει το e-mail και το τηλέφωνο σαςΜέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι τα σημαντικότερα κενά ασφαλείας βρέθηκαν στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικών συναντήσεων Zoom, αλλά και σε διάφορα προγράμματα της Microsoft, όπως το Microsoft Team, Windows 10 και το Exchange. 

Για την Zoom, οι νικητές ήταν οι Daan Keuper και Thijs Alkemade της ομάδας ολλανδικής Computest, ενώ για το Microsoft Teams κέρδισε η ομάδα DEVCORE.

Οι λεπτομέρειες δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι οι εταιρείες να διοσθώσουν τα κενά ασφαλείας. Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ