2021-04-25 23:15:39
Φωτογραφία για Πασχαλινές Επιτραπέζιες Συνθέσεις
Αυγά, λουλούδια-πρασινάδα και γενικά φυσικά υλικά, υφασμάτινα-μεταλλικά-ξύλινα-γυάλινα ή πήλινα αντικείμενα και ...φαντασία είναι τα βασικά ...υλικά για να δώσετε τόσο γενικά στο σπίτι όσο και στο πασχαλινό τραπέζι σας γιορταστική πασχαλινή όψη, χωρίς μεγάλο ούτε κόπο ούτε κόστος, με εύκολες επιτραπέζιες συνθέσεις. 

Ο "κίνδυνος" στις πασχαλινές διακοσμήσεις, μεγαλύτερος απ΄όσο π.χ στις αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες, είναι ότι τα κατ΄εξοχήν γιορταστικά σύμβολα όπως π.χ κουνελάκια, κοτούλες κλπ. πολύ πιο εύκολα μπορούν να μετατρέψουν το σύνολο σε ...κιτς.:) Ο απλούστερος τρόπος για να το αποφύγετε είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων και τα όσο λιγότερα διακοσμητικά αντικείμενα. 





Γενικά στις πασχαλινές διακοσμήσεις, χωρίς ασφαλώς να απορρίψετε το κατ΄εξοχήν κλασσικό χρώμα της συγκεκριμένης γιορτής περιορίστε το κόκκινο στα αυγά και προτιμήστε για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία όχι ιδιαίτερα έντονες αποχρώσεις. Ένα πιο "ήσυχο" οπτικά σύνολο βασισμένο σε παλ και φυσικούς χρωματισμούς, σίγουρα θα αποδειχθεί πιο καλαίσθητο και πιο ιδιαίτερο από τα συνηθισμένα, ειδικά αν ο αριθμός των εποχιακών στοιχείων που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στον ίδιο σημείο είναι είναι μεγάλος. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ