2021-05-11 08:16:42
Φωτογραφία για Τρόμος σε σταθμο του Δουβλίνου:  Κορίτσι σπρώχνεται κάτω από τρένο. Βίντεο.
Βίντεο δείχνει έναν νεαρό να σπρώχνει μια έφηβη κάτω από ένα στάσιμο τρένο με τον τροχό του ποδηλάτου.

Η ιρλανδική αστυνομία ερευνά μια επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό του Βόρειου Δουβλίνου, όταν μια ομάδα κακοποιών ώθησε μια έφηβη στις γραμμές κάτω από ένα σταματημένο τρένο.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Απριλίου στο σταθμό γρήγορης διέλευσης (DART) του Howth Junction Dublin Area, αλλά τα βίντεο CCTV της επίθεσης άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σήμερα.

Το βίντεο CCTV δείχνει μια ομάδα εφήβων αγοριών με ποδήλατα που προσπαθούν να εκφοβίσουν σωματικά μια ομάδα εφήβων κοριτσιών, που τρέχουν να επιβιβαστούν σε τρένο

Ένας νεαρός στοχεύει σε ένα λάκτισμα καθώς ένα κορίτσι τον περνάει μπροστά του, ενώ ένα άλλο νεαρό τρέχει σε ένα δεύτερο κορίτσι που τρέχει προς το τρένο.

Το βίντεο δείχνει επίσης έναν νεαρό με ένα ποδήλατο να κινεί τον τροχό του προς ένα τρίτο κορίτσι καθώς περνάει μπροστά του, έτσι ώστε να πέφτει κάτω από το τρένο από την αποβάθρα.


Ένας επί τόπου φύλακας ασφαλείας και άλλοι επιβάτες στο Howth Junction Station μπόρεσαν να τραβήξουν το κορίτσι πίσω στην πλατφόρμα πριν αρχίσει να κινείται ξανά το τρένο.

Ο Γκάρντα επιβεβαίωσε τώρα ότι ξεκίνησε μια ποινική έρευνα και είπε ότι το θύμα είχε υποστεί μικρούς τραυματισμούς.

Βίντεο

irishcentral.com/news/irish-police-thugs-push-teenage-girl-train-tracks

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea
sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ