2021-05-13 07:43:45
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις με γυάλινες Μπουκάλες
Το γυαλί είναι, γενικά, από τα πιο καλαίσθητα υλικά στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και οι μεγάλου μεγέθους γυάλινες μπουκάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς και ιδιαίτερους τρόπους για την διακόσμηση του σπιτιού. 

Ανάλογα με το μέγεθός τους μπορούν να τοποθετηθούν σε χαμηλά ή ψηλότερα έπιπλα - επιφάνειες αλλά και απευθείας στο δάπεδο, εντελώς άδειες ή σαν βάζα με λιγοστά φυσικά κλαδιά.

Ο φωτισμός τους με led ή η μετατροπή τους σε πολύ ξεχωριστά επιτραπέζια φωτιστικά είναι επίσης δύο ακόμη ιδιαίτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε διακοσμητικά τις μεγάλες γυάλινες μπουκάλες, προσθέτοντας στο σημείο που θα τις τοποθετήσετε μια vintage ή μοντέρνα διακοσμητική πινελιά,  ανάλογα με το σχέδιο, την απόχρωσή τους και τα στοιχεία - αντικείμενα που θα τις πλαισιώσετε. 



Παλιές νταμιτζάνες στο παλαιοπωλείο : "To Μοναστηράκι της Τριπολιτσάς"


Ειδικά οι πολύ μεγάλου μεγέθους γυάλινες μπουκάλες δεν ανήκουν δυστυχώς στα οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα που θα βρείτε στην αγορά ειδών σπιτιών, γι΄αυτό και ο πιο πρακτικός και ταυτόχρονα πιο οικονομικός τρόπος για να τις αποκτήσετε είναι να αναζητήσετε σε παλαιοπωλεία παλιές κλασσικές ...νταμιτζάνες. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη - σχήματα και θα χρειαστεί απλώς να αφαιρέσετε την ψάθινη ή πλαστική εξωτερική τους επένδυση.

Επίσης σε καταστήματα με φιάλες για συσκευασία-αποθήκευση κρασιού, λαδιού κλπ. θα βρείτε απλές γυάλινες μπουκάλες - νταμιτζάνες μεγάλου μεγέθους σε πολύ πιο οικονομικές τιμές από αυτές των αντίστοιχων για αποκλειστικά διακοσμητικά χρήση, όμως δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά. 

Δείτε πως θα ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ από γυάλινα μπουκάλια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευρώπη: Η «εκδίκηση» των τραμ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευρώπη: Η «εκδίκηση» των τραμ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ