2021-06-24 10:42:19
Φωτογραφία για DIY Καλοκαιρινές μινιατούρες σε γυάλες
Μια ονειρεμένη παραλία μέσα στην ...γυάλα

Κάτι ανάμεσα σε Fairy Gardens και Terrarium με απόλυτα καλοκαιρινό θέμα. 

DIY πολύ εντυπωσιακές διακοσμητικές μινιατούρες μέσα σε γυάλινα δοχεία που αναπαριστούν παραλίες και που θα φτιάξετε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, για προσθέσετε ένα ξεχωριστό στοιχείο στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού. 



Μια ονειρεμένη παραλία πάνω στο γραφείο, στο τραπεζάκι του καθιστικού ή βεβαίως στο καλοκαιρινό μπαλκόνι σας :)

Για την κατασκευή της εκτός από ένα γυάλινο δοχείο θα χρειαστείτε άμμο (φυσική ή διακοσμητική) βοτσαλάκια, χαλίκι κλπ και μινιατούρες αντικειμένων που θα βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών - κατασκευών ή και που θα φτιάξετε μόνοι σας από ξυλαράκια, μικρά κομμάτια υφάσματος κλπ.

Η προσθήκη φυσικών πράσινων στοιχείων  προσδίδει στο σύνολο ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη και τα καταλληλότερα για την συγκεκριμένη χρήση είναι κλαδάκια από παχύφυτα ή κακτοειδή αλλά κυρίως αερόφυτα, που απλώς θα ...ακουμπήσετε σε οποιοδήποτε σημείο της σύνθεσης χωρίς να ανησυχείτε για το που θα ριζώσουν :)


Ακριβώς επειδή τα αερόφυτα ανήκουν στα κατ΄εξοχήν είδη για χρήση σε διακοσμητικές συνθέσεις εσωτερικού χώρου σε δοχεία, στα καταστήματα απ΄όπου θα τα προμηθευτείτε θα βρείτε και φυσικά στοιχεία - διακοσμητικά αλλά και γυάλες, γυάλινες μπάλες με άνοιγμα  κλπ. για να δημιουργήσετε μια τέτοιας μορφής καλοκαιρινή μινιατούρα. 

Φυσικά, αν το προτιμάτε, κάτι αντίστοιχο μπορεί να κατασκευαστεί και μέσα σε κάθε άλλου τύπου δοχείο πχ ξύλινα κουτιά κάθε είδους. 

Ένα στοιχείο που επίσης προσθέτει μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική σε DIY - Κατασκευές αυτής της μορφής είναι το υγρό γυαλί. 

Θα χρειαστείτε μικρή ποσότητα και, αφού το χρωματίσετε σε μπλε απόχρωση, μπορεί να τοποθετηθεί σε όποιο σημείο της σύνθεσης ταιριάζει καλύτερα ώστε με απόλυτα πειστικό τρόπο να αναπαριστά την ...θάλασσα! 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ