2021-06-26 10:00:05
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Τι γίνεται με την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του STAR;



 Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος έχει μπει το STAR εδώ και καιρό σχετικά με το τι θα κάνει στην πρωινή του ψυχαγωγική ζώνη. 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε δημοσίευμα που θέλει την Κατερίνα Καραβάτου να παραμένει στο κανάλι έχοντας στο πλευρό της τη Μαρία Ηλιάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Ο σταθμός έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι αρκετά απογοητευμένη από τις μη ξεκάθαρες απαντήσεις που δεν της έχει δώσει το κανάλι σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Παράλληλα, γράφτηκε πως στην πρωινή ζώνη του STAR θα βρεθεί το ραδιοφωνικό δίδυμο του ΣΟΚ FM Γιώργος Καρτελιάς-Ελίνα Παπίλα. Πράγματι, αυτό το σενάριο έπεσε στο τραπέζι, έγιναν συζητήσεις και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε και δοκιμαστικό. Αυτό, όμως, που μάθαμε είναι πως τα στελέχη του σταθμού δεν ικανοποιήθηκαν με αυτή την πρόταση και αναζητούν νέες εναλλακτικές. 

Το σίγουρο είναι πως ψάχνουν νέα πρόσωπα τα οποία δεν θα κοστίζουν πολύ, καθώς απόφαση είναι η μείωση του budget του συγκεκριμένου σλοτ. 





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ