2021-07-07 14:20:12
Φωτογραφία για Αυτοί θα είναι οι αντικαταστάτες του Happy Day, Καλημέρα Ελλάδα και Κοινωνία ώρα MEGA...



Λίγες ημέρες ακόμη θα βρίσκονται στο πόστο τους οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 (Γιώργος Παπαδάκης), του Alpha (Σταματίνα Τσιμτσιλή) και του MEGA (Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ανθή Βούλγαρη) αφού θα πάρουν άδεια, παραδίδοντας από τη Δευτέρα τη σκυτάλη στους αντικαταστάτες τους. Ποιοι αντικαθιστούν λοιπόν τις εκπομπές Happy Day, Καλημέρα Ελλάδα και Κοινωνία ώρα MEGA;

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου «μετακομίζουν» ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παπαδάκη που πάει διακοπές. Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 07.00 οι «Πρωινοί Τύποι», οι οποίοι έκαναν εκπομπές τα Σαββατοκύριακα τον περασμένο χειμώνα, θα παρουσιάζουν το «Καλοκαίρι Μαζί», την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και η Χρύσα Φώσκολου.





Εξάλλου από τη Δευτέρα 12 του τρέχοντος μηνός  το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάει διακοπές και τη θέση του στο πρόγραμμα του Alpha θα πάρει η καλοκαιρινή εκπομπή «Alpha Παντού» η οποία θα προβάλλεται  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10 έως τη 1 το μεσημέρι). Ειδήσεις, πρόσωπα της επικαιρότητας, ταξίδια και ενημέρωση από όλη την χώρα, με επίκεντρο την ελληνική περιφέρεια. Στο τιμόνι της εκπομπής θα είναι οι Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου και  Γιώργος Γρηγοριάδης.

Στο Mega από τις 12 Ιουλίου (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 05.30 το πρωί) το δίδυμο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ανθή Βούλγαρη που παίρνουν τη καλοκαιρινή τους άδεια θα αντικαταστήσουν ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού η οποίοι  θα λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας.

 

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Άκη Φωτόπουλο



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ