2021-07-11 21:23:19
Φωτογραφία για Γυναίκα σταματά το αμάξι πάνω σε διάβαση και γλιτώνει τελευταία στιγμή από το τρένο - Βίντεο
Κανείς από τους 34 επιβαίνοντες στο τρένο δεν τραυματίστηκε, όταν ο συρμός συγκρούστηκε με το αμάξι που είχε σταματήσει στις γραμμές της ισόπεδης διάβασης.

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο στην πόλη Μπερτράτζ στο Λουξεμβούργο σταματά στις γραμμές του τρένου σε μια ισόπεδη διάβαση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το αμάξι σταματά πάνω στις σιδηροδρομικές τροχιές και παγιδεύεται όταν οι μπάρες που φυλάσσουν την ισόπεδη διάβαση κατεβαίνουν.

Οι εικόνες δείχνουν τη γυναίκα οδηγό να βγαίνει βιαστικά από το όχημα και να περνάει γρήγορα κάτω από τις μπάρες.

Λίγες στιγμές αργότερα το τρένο καταφτάνει και πέφτει επάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο.

Μόλις ο συρμός περνάει, δεν έχει απομείνει τίποτα από το αμάξι, παρά συντρίμμια.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός RTL, η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση, αλλά το μέγεθος των τραυμάτων της δεν έγινε γνωστό.


Σοκαρισμένη η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κινδυνεύει.

Το όχημα όμως καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ, ευτυχώς, κανείς από τους 34 ανθρώπους που επέβαιναν στο τρένο δεν έπαθε το παραμικρό.

Το δρομολόγιο διακόπηκε και οι επιβάτες αναγκάστηκαν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους με λεωφορείο, ενώ η κυκλοφορία στον δρόμο αποκαταστάθηκε στις 15:10, περισσότερο από μια ώρα μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της τροχαίας, η σύγκρουση προκλήθηκε από την ανευθυνότητα της οδηγού να μη σεβαστεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το βίντεο με το σοκαριστικό τροχαίο ανέβηκε στα social media και έγινε πολύ γρήγορα viral, με τους χρήστες να σχολιάζουν τη μεγάλη ανευθυνότητα της οδηγού, αλλά και την τεράστια τύχη της να μην χάσει τη ζωή της από την απερισκεψία της.

"Σίγουρα αυτό το άτομο δεν ήξερε τι έκανε. Σώθηκε ως εκ θαύματος. Τελικά, αν δεν είναι η μέρα σου, τότε δεν πεθαίνεις με τίποτα" γράφει κάποιος σχολιαστής.

"Νομίζω ότι κατέβηκε από το αμάξι για να βάλει ένα νόμισμα στο παρκόμετρο" λέει με χιούμορ κάποιος άλλος.

sputniknews.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ