2021-07-21 20:20:21
Φωτογραφία για Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει η Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΙ



 Όταν την προηγούμενη Κυριακή το «Σου Κου Family» έριξε «αυλαία», η Αντελίνα Βαρθακούρη ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μπορεί η εκπομπή να μην συνεχίζεται και το συμβόλαιο του Χάρη Βαρθακούρη να λήγει, αλλά το δικό της είναι ακόμα σε ισχύ και απομένει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί.

Σε μια πρώτη συζήτηση που έκαναν με την παρουσιάστρια συμφώνησαν ότι η εκπομπή που θα παρουσιάζει δεν θα είναι μαγνητοσκοπημένη, όπως ήταν το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» – που δεν θέλει να θυμάται κανείς – αλλά όπως το «Σου Κου Family».

Τόσο το κανάλι, όσο και η ίδια η Αντελίνα συμφώνησαν ότι δεν θα της ταίριαζε να αναλάβει ένα project σαν το My style Rocks ή το Top Chef, αλλά μια ζωντανή ανάλαφρη lifestyle εκπομπή με θεματολογία που μπορεί να χειριστεί καλά.

Έτσι, αναμένεται να στηθεί από την αρχή ένα ζωντανό lifestyle μαγκαζίνο, διάρκειας μιάμισης ώρας, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται μετά το Dot και πριν από την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Σου Κου Family», την οποία θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στο τέλος της εβδομάδας, καθώς εκκρεμεί νέα συνάντηση της παρουσιάστριας με κορυφαία στελέχη του σταθμού.

Θυμίζουμε ότι το όνομα της Αντελινας είχε ακουστεί για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open. Τελικά αυτή τη θέση θα αναλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ελένη Τσολάκη και η Αντελίνα παραμένει στον ΣΚΑΪ τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμα.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ