2021-07-21 19:00:08
Φωτογραφία για Μανώλης Καραντίνης:Ηταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι. Ήταν ο πατέρας μου...

 



Ο μαέστρος του μπουζουκιού και το "πρώτο μπουζούκι" του Τόλη Βοσκόπουλου για πάνω από 22 χρόνια, ο Μανώλης Καραντίνης, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Α' Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο γνωστός μαέστρος δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί σε αυτή τη μεγάλη απώλεια με πολύ γλυκά λόγια:

"Είναι μεγάλη η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Δεν θα περάσει ποτέ ξανά τέτοιος τραγουδιστής και τέτοιος άνθρωπος από τον σεβασμό που είχε προς τους άλλους ανθρώπους. Για μένα θα ζει πάντα γιατί άφησε μεγάλο έργο στον ελληνικό πολιτισμό και μπορώ να πω πως ήταν και πιο πάνω από τον δικό μου πατέρα. Και τον ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια".

Όσο για εκείνα που θα θυμάται περισσότερο από εκείνον, όπως είπε ο Μανώλης Καραντίνης: "Θα είναι ο σεβασμός του και η αρχοντιά του και φυσικά η μεγάλη του φωνή".

Όταν ρωτήθηκε ο Μανώλης Καραντίνης ποιο τραγούδι θα του έλεγε εκείνη τη στιγμή, φανερά συγκινημένος απάντησε: "Πριν χαθεί το όνειρό μας".

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο ίδιος είπε: "Όλες οι στιγμές μαζί του ήταν έντονες. Ο Τόλης κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή, μου έκανε εντύπωση τα καλά λόγια που έλεγε για μένα, το πόσο μ' αγαπούσε και ήταν μεγάλη τιμή να μιλάει αυτός ο άνθρωπος για μένα. Γιατί εγώ τον άκουγα από έξι χρονών και ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι. Ήταν ο πατέρας μου".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΠΑΟΚ κλείνει 10αρι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΠΑΟΚ "κλείνει" 10αρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ