2021-07-24 10:00:17
Φωτογραφία για Χάρης Ρώμας:  Γι' αυτόν το λόγο η νέα του σειρά δεν θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1...



Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στο MYtv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για το Mega και θα έχει τον τίτλο «Το Πεφταστέρι».

 Παράλληλα, μαζί με όλα τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, ετοιμάζετε μία νέα σειρά με τίτλο «Το Πεφταστέρι».

 Είναι μια ιδιότυπη κωμωδία, η οποία θα έχει σταθερό το νουάρ στοιχείο και αποτελεί τη μετεξέλιξη του Χάρη και της Άννας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στο κοινό. Η εν λόγω σειρά, κατά 99,999% θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα ου Mega. Από εκεί και πέρα, η ιστορία ξεκινά το 1960 και διαδραματίζεται σε κινηματογραφικά πλατό. Έχει να κάνει με ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα. Σταρ, ηθοποιούς, βοηθητικούς ηθοποιούς, τεχνικούς, παραγωγούς, αμπιγιέρ, παπαράτσι κι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Το πρωταγωνιστικό καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιούς ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται κι άλλοι ηθοποιοί.

 Πώς και δεν κάνατε τη νέα σειρά στον ΑΝΤ1;

 Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια κοινή συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχει ήδη μια σειρά εποχής, οι Άγριες Μέλισσες που είναι πετυχημένη και θα συνεχιστεί. Επομένως, δεν μπορούν να υπάρξουν στο πρόγραμμα δύο σειρές, με υψηλό οικονομικό προϋπολογισμό και για αυτό αποφασίσαμε να το διαπραγματευτούμε με τα άλλα δύο κανάλια. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου κι έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ